2777
2789

من و شوهرم قبل از ازدواج براي آشنايي با هم ميرفتيم بيرون يه روز تولدم بود ديدم يه كادو پشت ماشينشه كلي ذوق كردم ولي به رو خودم نياوردم وقتي بهم داد بازش كردم ديدم فقط شكلات توشه😒

اولین هدیه رو تولدم داد یه گردنبد طلا خیلی ناز بود .آخریشم یه ساعت مارک بعدیشم چن روز دیگه توراهه چون تولدم نزدیکه  

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولدتون هم پیشا پیش مبارک ❤❤❤

ممنون عزیزم .چه جالب اولین تبریک تولدم همیشه از طرف همسرم بود حالا شما

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا
هديه تا حالا نخريده يكى دوبار سوغات اورده ولى خيلى ساده و معمولى ...حتا اولين تولدم كه باهم بوديم هم ...

عیب نداره عزیزم خیلی از مردها احساساتشون رو طور دیگه ایی بروز میدن 

هديه تا حالا نخريده يكى دوبار سوغات اورده ولى خيلى ساده و معمولى ...حتا اولين تولدم كه باهم بوديم هم ...

اشکال نداره بانو جان شاید یادش رفته یا بلد نیست خرید کنه شما براش بگیر کم کم یاد میگره 👍

اولین کادویی که گرفتم تولدم بود زمان دوستیمون که زنجیر طلا بود و آخریش هم سالگرد ازدواجمون بود که تک پوش بهم هدیه داد

بابت نگاهت ممنونم خدا جون... بابت هدیه ای که دادی... بابت همه مهربونیات..
اشکال نداره بانو جان شاید یادش رفته یا بلد نیست خرید کنه شما براش بگیر کم کم یاد میگره 👍

اتفاقا تو ابراز احساسات خيلى قويه... فقط تا حالا هدي نخريده... روز تولدم خونه مامانم اينا بودم خلاصه از هم دور بوديم يه هفته بعدش كه اومد توقع داشتم يه هديه اى بگيره ولى هيچى به هيچى اصن يادش نبود من واسه تولدش چيكار كردم اون چى😐

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
اتفاقا تو ابراز احساسات خيلى قويه... فقط تا حالا هدي نخريده... روز تولدم خونه مامانم اينا بودم خلاصه ...

آخی عزیزم حتما یادش رفته بعضی از آقایون حواس پرتن اگه باهاش راحتی نزدیکای مناسبتهایی که دوست داری برات کاری کنه با شیطونی و غیر مستقیم یادش بیار که چیزی بگیره 😉 ولی همینکه احساساتش قویه خیلی عالیه بعضی از آقایون توانایی اینکه ابراز احساسات کنن بلد نیستن مثل همسر خودم اوایل اصلا بلد نبود اما الان راه افتاده از خودگ یاد گرفت کم کم

آخی عزیزم حتما یادش رفته بعضی از آقایون حواس پرتن اگه باهاش راحتی نزدیکای مناسبتهایی که دوست داری بر ...

الى مامى جون سياست دارينا😉

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...