2777
2789
عنوان

بیداریددددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 23 پست
ب نظر من پشیمون میشیانقدرم راحت نیست طلاق تازه مراحل قانونیش هستاگر دلیل موجه نداشته باشی و شوعرت طل ...

اون راضیه واسه طلاق میگه منم خسته شدم 

من خودم نمیتونم تصمیم درست بگیرم اگه میتونستم وضعم این نبود بعد بریم مشاوره بهترین راهه دیگ ن ؟؟دیگ اون خودش حرفامون رو میشنوه میگه به درد هم می‌خورید یا ن

باور کن برای هبچکس مهم نیس مشاور چی گفت رو جفتتون عیب میزارن و قضاوتای نابجا میکنن

بهتر از اینه که بریم سر زندگی بعد بخوایم جدا شیم 

شوهرم که میگه بیا عروسی بگیریم بعد عروسی خواستی برو 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب چرااا؟مگه دوسش نداشتی ک جواب مثبت دادی

نه دوست داشتنی نبود حتی وسط های عقد هم‌برای طلاق رفتیم ولی خو خانواده ها نذاشتن 

حالا میگم دو هفته دیگ مونده خوب برم مشاور وقت بگیرم تا اون بنم چی میگه که دیگ خیالم راحت شه

نه دوست داشتنی نبود حتی وسط های عقد هم‌برای طلاق رفتیم ولی خو خانواده ها نذاشتن حالا میگم دو هفته دی ...

خب فکر نمیکنی بعدش عشقی به وجود بیاد؟

آیا کسی دیگه ای تو قلبته که نمیتونی ازش بگذری

خب فکر نمیکنی بعدش عشقی به وجود بیاد؟آیا کسی دیگه ای تو قلبته که نمیتونی ازش بگذری

ارع یه نفرو میخوام 

ولی خو بخاطر اون یه نفر نیس کلا دلم برای شوهرم میسوزه میگم بریم مشاوره بهتره ؟؟

ارع یه نفرو میخوام ولی خو بخاطر اون یه نفر نیس کلا دلم برای شوهرم میسوزه میگم بریم مشاوره بهتره ؟؟

خب اونم تورو میخواد

مطمنی ک طلاق بگیری با اونی ک دوسش داری ازدواج میکنی

نمیدونم ولی اگه اخلاق و خانواده و شرایط مالی خوبی داره موقیتت و از دست نده