2821
2789

میگه یکساله میتونن از مزایای یکسال استفاده کنن مثلا اگر مبلغتون بالاباشه بعد چندماه میتونین وام بگیرید تانود درصد پولی ک دادید

اگرم دوست نداشتید ساله دیگه میتونید ماهیانش کنید ولی دیگه وصل سال اگر نظرتون برگشت ک ماهیانه یا سه ماهه کنید نمیشه باید تااخرسال بیمتون صبرکنىد

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 
اگه بدونیم که ارزش داره پول بیشتر میدیم .

از اونیکه میخواد بیمتون کته به زور کامل جزییاتشو بپرسید مخصوصا بیمه تکمیلیتون

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم بیمه عمر مزایایی زیادی داره ولی مهمترین چیز اینه که مطمئن باشی از جایی که میخوایی بیمه بشی که مثلا مثل بیمه توسعه از آب در نیاد که دستت به جایی بند نباشه ولی خود بیمه عمر  توی بیماری های صعب العلاج و سرطان هایی که بعد از درخواست بیمه پیش بیاد بهتون کمک میکنه و نمیتونه جای بیمه تکمیلی باشه و اینکه بعد از اتمام مدت بیمه میتونی سودتا یکجا دریافت کنی یا مثل حقوق ماه به ماه 

میگه یکساله میتونن از مزایای یکسال استفاده کنن مثلا اگر مبلغتون بالاباشه بعد چندماه میتونین وام بگیر ...

ممنونم.پس بیمه میکنم.خیالم راحت شد که الکی نی.بلاخره یه پس اندازی میشه🤔

ما بیمه سامانیم 

سه ماه ب سه ماه

مزایاش خیلی هست

شوهرم خیلیییییی شاید بیش از یک سال تحقیق کرد

دفتر بیمه ها میرفت هی اینور اونور زنگ میزن از نمایندگیهاش میپرسید

الانم همه دوستاش ازش پرسیدن اونام کردن

تحت پوشش ی بانک تو خارج از کشوره ک اسمشو یادم نیست

در صورت خطا و مشکل مالی تعهد داده شده ک اون بانک ساپورت کنه

ک هیچ بیمه ای این شرایطو نداره

ما بیمه سامانیم  سه ماه ب سه ماه مزایاش خیلی هست شوهرم خیلیییییی شاید بیش از یک سال تحقیق کر ...

میشه ازش وام گرفت 

برای بیماریها سقف بالایی رو پوشش میده کار افتادگی همسر

یا خدای نکرده فوت همسر ک تا پایان قرار داد خود بیمه قسطهارو میده

سودی ک میده تا 25 ودرصد هم میرسه ک هیچ بانکی اینطور نیست

بعد از اتمام دوره اش مبلغ قابل توجهی بهت میده

اصل سود دهیش بعد 10 سال هست چون روند صعودی داره

ممنونم.پس بیمه میکنم.خیالم راحت شد که الکی نی.بلاخره یه پس اندازی میشه🤔

خواهش میکنم عزیزم نه بیمه عمر خوبه حداقلش بعد چندسال یه سرمایه دستت میاد

2823
2791
2779
2792