2777
2789
عنوان

پسرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 33 پست
نمی‌دونم دکترا تشخیص دادن بهم گفتن رماتیسم هفته ی بار آمپول میزنه الان شده دوسال که تحت درمانه

عزیزم پسرتو چندتا دکتر  ببر ...حسابی بهش غذا های گرم بده زنجبیل دارچین سیاهدانه عسل  و.......منم التهاب مفاصلم را زده مثبت 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالله که ب,حق فاطمه زهرا هرچ زودتر خوب بشه.الان هوا سرده مواظبش باش دست و پاهاش سرد نباشه ک ب کبودی بزنه حتما لباس گرم بپوشه اب نزار زیادی دست بزنه براش خوب نیست رعایت کنه زود خوب میشه .‌‌..مادر منم داشت 

امسال ما عید نداریم شادی نداریم...ما عزاداریم ....عذا دار عزیزامون🖤

داغونم بخدا آخه چرا یهوویی اینجوری شد قد هیکلش عالی بود خوشگلم هست همه میگن چشم شده😔

حق داری،درکت میکنم 

شرایطتت سخت با این فکرهای آزاردهنده سخت ترش نکن برای خودت

همین زندگی !!بیماری هست،سلامتی هست

مرگ،تولد،غم،شادی همش چالش...باید خیلی چیزا رو تو زندگی پذیرفت وگرنه زجر می‌کشی

خب نمیشه همبازیشه تو یک ساختمونیم

مقایسه نکن بچه رو 

عوض قد انشالله توی بقیه چیزا از بقیه جلو بزنه

تمرکزت رو بزار روی درس و تحصیلاتش 

قد هم خدارو چه دیدی یه وقت دیدی رشد کرد

من خودم روماتیسم دارم عاشق والیبالم ولی دستام درد میکنه نمیتونم انجام بدم

حق داری،درکت میکنم شرایطتت سخت با این فکرهای آزاردهنده سخت ترش نکن برای خودتهمین زندگی !!بیماری هست، ...

اره خیلی سخته من همین ی دونه پسر دارم که تموم زندگیمه دوساله درگیر بیماریه نمیتونه خوراکی بخوره دلش خیلی میخواد اما نمیتونه بخوره🥲

مقایسه نکن بچه رو عوض قد انشالله توی بقیه چیزا از بقیه جلو بزنهتمرکزت رو بزار روی درس و تحصیلاتش قد ...

انشالله که خوب بشی عزیزم .من پسرم رماتیسم مفصلی پاهاش درد می‌کنه اگه آمپول نزنه بدتر میشه آخه ی پسر هفت ساله چرا دوسال قرص بخوره هرروز😭

عزیزدلم تاپیکاتو خوندم خیلی برات غصه خوردم و غمگین شدم امیدوارم برات معجزه اتفاق بیفته و خدا پسر عزیرتو شفا بده خوشبختیش رو ببینی باور کن دنیا همیشه برای آدم سرپایینی نداره به فکر مستقل شدن از خانوادت باش بخاطر خودت و پسر نازت برای خوشبختیت صلوات فرستادم❤️

اره خیلی سخته من همین ی دونه پسر دارم که تموم زندگیمه دوساله درگیر بیماریه نمیتونه خوراکی بخوره دلش ...

عزیزم..ی جوری شدم منم غصه م گرفت 

از خدای بزرگ می‌خوام بیماریش کنترل شه و به زندگی عادی برگرده❤️آمین🙏