2777
2789
عنوان

کسی بوده بیبی چک قبل موعد منفی بعد مثبت بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2216 بازدید | 22 پست
مرسی ان شاالله شماهم نی نی دار بشین. منم یه دختر ۸ ساله دارم اسفند سال قبل باردارشدم متاسفانه نموند ...

انشالله عزیزم

الهییی پس ما یجورایی مثل همیم

انشالله نینی میاد و خانواده ۴نفرتون قشنگتر میشه😍😘🥰

درنهایت خواست پروردگار توانا در رأس تمام جهان هستیه..از الله بخواهید که او توانای مهربانه....

همه میگن پسره ولی خودم میگم دختره نمیدونم چرا اینقدر عاشق دخترم

از روی لقاح حدس زدم

اما هر چه خدا خودش بده قشنگه

انگار خدا برات انتخاب میکنه با عشششق😇

درنهایت خواست پروردگار توانا در رأس تمام جهان هستیه..از الله بخواهید که او توانای مهربانه....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لطفا منم راهنمایی کنید 

همیشه پریودیام‌منظم بود . از ماه دوم اقدام دیگه هرماه ۵ روز زودتر میشدم .. الان ۶ ماهه اقدامم هیچی به هیچی

الان ۱۰ روز مونده به موعدم ولی دوتا سینه هام حساس داره و خارش دارم .. بدنم خارش داره و یه کم زیر دلم تیر میکشه .

بی بی چک دارم ولی طاقت ندارم باز ناامید شم .منم خیلی سردرگمم  

لطفا منم راهنمایی کنید همیشه پریودیام‌منظم بود . از ماه دوم اقدام دیگه هرماه ۵ روز زودتر میشدم .. ال ...

خیلی مونده تا علائمت شروع بشه من همیشه برای پریودام سینه هام ورم میکرد درد داشت اون ماهم که باردارشدم بازم علائم پریودم مثل قبل بود شما تا زمان موعدت صبر کن ان شاالله هرچی خدا بخواد همون بشه و باردارباشی