2777
2789
عنوان

حقوق معلمی

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 28 پست
پس با عشق برووگرنه حقوقش حقوقی نی بین 10تا12 برای شروع

من شغل اصلیم روانشناسیه .

ولی معلمی رو دوست دارم

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای سال های اول دور و بر 11 12 تومن باید باشههرچی سابقه کار بره بالاتر حقوق هم زیادتر میشه

ممنونم 🙏🏻😊

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

سلام دوسال سابقه دارم 9و300 پرداختی

سلام ببخشید سوال داشتم

اگه من بخام با ازمون استخدامی معلم بشم و بعد ۵ ۶ سال اگه نتونستم تحمل کنم بخام از معلمی کنار بکشم و استعفا بدم با ۵ ۶ سال سابقه میتونم بازنشسته بشم و اصلا همچین اجازه ای میدن یا باید به دولت جریمه پرداخت کنم از شرایطش اگه اطلاعی دارین ممنون میشم راهنمایی کنید

من چون خیلی روی درس حساسم فکر میکنم اگه برم به سمت معلمی از حرص و جوش زیاد دیوونه بشم ولی اطرافیان تشویق میکنن که برم و اگه خوشم نیومد با شرایطی که گفتم کنار بکشم

سلام ببخشید سوال داشتماگه من بخام با ازمون استخدامی معلم بشم و بعد ۵ ۶ سال اگه نتونستم تحمل کنم بخام ...

سلام عزیزم ،اول یک سال برو غیرانتفاعی امتحان کن

من خودمم راستش میخوام  انصراف بدم فعلا منتظرم کارا شغل ک قراره برم اکه بشه 

از اداره پرسیدم گفتن میشه انصراف داد.

سلام ببخشید سوال داشتماگه من بخام با ازمون استخدامی معلم بشم و بعد ۵ ۶ سال اگه نتونستم تحمل کنم بخام ...

منم مثل شمام .

امروز داشتم میخوندم واقعا کلافه شدم و شدیداً حالم بده نمیدونم چیکار کنم بخدا

خواهرم سال دومشه ۱۱ تومن. رسمی.

ممنونم

عزیزم شروع ب کار ۱۲ میگیره

مرسی فدات