2777
2789
عنوان

سزارین😵‍💫

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 73 پست
من بیمارستانم دولتیه واسه ارتشه گلستانسزارین اختیاری انجام میدن بدون نامه پزشک ۲۰تومنولی خب اگه اکمی ...

اگر سزارین چندمت باشه یعنی اختیاری نباشه جقدر میشه؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کدوم بیمارستان اهواز

نمیدونم فقط میدونم دکتر بیگ دکترش بوده

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

نمیدونم فقط میدونم دکتر بیگ دکترش بوده

اههااا خو حتما آریا یا مهریا اروند بوده واقعا گرونن آزاد اگه بیمه تکمیلی داشته باشی خوبه هزینه هات برمیگرده

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اگر سزارین چندمت باشه یعنی اختیاری نباشه جقدر میشه؟

نمیدونم عزیزم نپرسیدم اون و

تنها دولتیه که فعلا شکم اول و قبول میکنه اختیاری بدون دردسر 

بیمارستانشم خیلی تمیزه شبیه دولتیای معمولی نیس چون واسه ارتشه شبیه خصوصیه

خخخ وای چرا اینقدر استرسی شدم ، من اینجوری نبودم یکهو دو سه روزه ترس برم داشته

سزارین خیلی عملش راحته 

برا بچه اولم رفتم طبیعی اما بچه نیومد سز شدم

قیامتو به چشم دیدم با دردای طبیعی 

برا دومیم رفتم از اول سزارین انقدر راحت بودم قشنگ ارایشمو کردم چیزامو مرتب کردم با ارامش خیال رفتم اتاق عمل 

حس خوبی داشت .استرس هم داشت اما نه اونطور 

شیرینه 

استارتر ازمن ترسو ترنیستی ک با یه قرآن رفتم بیمارستان ب همه میگفتم بزنین رو قرآن درد ندارع فک سوزن میخواستن بزنن ب دستم چنان گریه میکردم ب دکترم گفتم ب شوهرم بگو‌حلالم کنه  سزارین شدم  اصلا هیچی نفهمیدم فقط بعدش بشدت خجالت می‌کشیدم هیچییی نفهمیدما بخدا  آقا بعد زایمان گفتن از سرجات پاشو باید راه بری این فعه میگفتم اگ پاشم درد می‌گیرم. بلندنمیشدم گریه میکردم آخرشم پاشدم هیچ درد نداشتم روزی ک‌مرخص شدم از خجالتی سرمو انداختم پایین.  سزارین وااااقعا عاااالیه استارتر هیچیییی نمی‌فهمی من الان سرما میخورم سرم برام میزنن خیلییی درد میکشم یا آمپول عضلانی میزنن برام مثل علیل ها تابه هفته راه میرم مامانم ب دکترا میگ بچم لوسه

تنها خاطره بدی ک از سزارینم دارم اینه ک موقعی ک داشتم بهوش میومدم کل زندگیمو ب دکتر گفته بودم چشمت روز بد نبینه دکتر بیهوشی بم گفته  شماره کارتتو بم بده بهوش ک کامل اومدی میخام کمکت کنم . کلی هم از خاندان شوهر نالیدم 

اوهوم، ولی بازم استرس دارم اشوبم دلم میخواد چشامو ببندم بچم بعلم باشه همه چی تموم شده باشه ایکاش بیه ...

از من میشنوی به هیچ عنوان این کار رو نکن فقد بی حسی البته بستگی به بیمارستانم داره من میخاستم بیهوش بشم دکترم گفت بی حسی این بیمارستان فرق میکنه بعدش که شکمتو فشار میدن خیلی اذیت میشی دیگه منم بی حسی زدم واقعا راضی بودم اصلا بعدش درد نداشتم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز