2777
2789
عنوان

علت شکایت دل درد دختر نه سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم لطفاً حتما دکتر ببر ، نمی‌دونم چرا احساس کردم انگل باشه مشکلشون ، انگل خیلی بد و طولانی مدت دل درد میاره اما درمان فوق العاده ساده ای داره با یه قرص جویدنی مبندازول یهو آروم میشی 

بچت یااسترس داره مثلااسترس اینکه امروزامتحان داره یامشق ننوشته یابلدنیست یاهم به غذای شب قبل خورده ر ...

نه مشقاشو همیشه مینویسه،منضبطه ،به درسش ربط نداره،حتی میگم امروز مدرسه نرو میگه نه ،باید برم

علت دل درد 

ممکنه مشکل گوارشی باشه 

ممکنه هورموناش بهم ریخته باشن

ممکنه تروییدش مشکل داشته باشه 

استرس و اضطراب میتونه مشکلش باشه 

همچنین درد هم باعث پرخاشگری میشه 

ممکنه هیجانی داره ک خالی نمیشه 

حتما به متخصص زنان مراجعه کنید ازمایش بنویسن هم اینک لباس زیرش رو بررسی کنید اگ برفک داره ینی میخاد پریود بشه

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
ایول

من اون شب که اون مطلب انگل رو پیدا کردم و خوندم حضور خدارو کنارم احساس میکردم 😢نمیدونی چه عذابی کشیدیم.چقدر پول خرج کردیم.چه راه های دوری دکتر بردیم.اما هیچ دکتری نمیدونست دخترم چشه😢

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
ازت می‌ترسه ،باید اطمینان خاطر بدی که هر موضوعی رو می‌تونه بهت بگه یا ببرش مشاور

منم میگم ببرمش روانشناس ولی نمیاد می‌ترسه ببرمش،باباش بدش میاد بچه رو ببرم دکتر معاینه کنه،یاحتی بدش میاد بچه رو ببرم روانشناس

کجای دلش؟ رابطه ی شما با همسرتون خوبه؟ بحث و دعوا نیست تو خونه؟

میگه زیر دلم درد میکنه،باباش پرخاشگری دو قطبی داره،زندگی با همچین مردی سخته ،شکاکم هست گاهی تهمت‌های ناروا میزنه ولی به خاطر بچه ها دارم تحمل میکنم 

2790
2778
2791
2779
2792