2789
به زودپز ببند

عدس تو زودپز نمیریزن 

چون ریزه میچسبه به سوپاپ جلو خروج هوا رو میگیره و زودپز میترکه

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عدسی فقط تو زودپز عدسی میشهبعدم باید از این عدس ریزا که مخصوص آش و عدسیه، میگرفتی

عدس تو زودپز خطر داره 

نکنید این کار رو 

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

نه.من زودپز ندارم.عدسی توقابلمه هم لعاب دار و غلیظ میشه.به بههه. با پیاز داغ و کره

جدی؟ من تاحالا تو قابلمه نپختم. همیشه تو زودپز میپزم. دقیقا مثل عدسیای بیرون میشه. فقط هم نمک و فلفل و آبلیمو و گلپر میزنم

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

نمک بریز توش

😐

بدتر میشه خواهرم

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه

عدس تو زود پز خطرناکه عدس میره به سوپاپش گیر می‌کنه بعد یهویی خونه میرع رو هوا

بهش نمک بزن نپخت فردا صبح زود برو بخر بیا درست کن

عدس خوش پز باشع به عرض نیم ساعت له میشه

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

عدس تو زودپز نمیریزن چون ریزه میچسبه به سوپاپ جلو خروج هوا رو میگیره و زودپز میترکه

مامانم همیشه تو زودپز میپزه چیزیم نمیشه 

متاهل و متعهد.عشقم همسرم ❤️❤️❤️ درخواست نده بی همه چیز 😒

عدس تو زود پز خطرناکه عدس میره به سوپاپش گیر می‌کنه بعد یهویی خونه میرع رو هوابهش نمک بزن نپخت فردا ...

ساعت هفت و نیم میخوانش خواهر من 🤦🏼‍♀️مگه نمک باعث نمیشه نپزه؟؟

جدی؟ من تاحالا تو قابلمه نپختم. همیشه تو زودپز میپزم. دقیقا مثل عدسیای بیرون میشه. فقط هم نمک و فلفل ...

بله.قشنگ لعاب دار و غلیظ.توقابلمه.بیرون بر داریم کلا,توکار اغذیه هستیم. کره و پیاز چیپسی برای عدسی بیرونی از واجباته برای مشتری

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
عدس تو زودپز خطر داره نکنید این کار رو

واااا؟؟؟ من ۱۲ ساله ازدواج کردم، بدون زودپز اصلا نمیتونم زندگی کنم. یکبارم اتفاقی نیفتاده‌. هفته ای یه بارم عدسی درست میکنم

خواهرام و مامانم هم همینطور. برای اوناهم تاحالا اتفاقی نیفتاده خداروشکر. اون زودپز قدیمیا بود که خطرناک بود عزیزم

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

بله.قشنگ لعاب دار و غلیظ.توقابلمه.بیرون بر داریم کلا,توکار اغذیه هستیم. کره و پیاز چیپسی برای عدسی ب ...

مرسی از راهنماییت عزیزم🙏🌹