2777
2789
این ادم نه جنگیر هست نه شیطان پرست یه ادم عقدهای هست که مجبوره عقده های خودشو اینجوری تخلیه کنه کلا ...

نه اگه عقده ای بود خیلی کارای دیگه ای میکرد اخه ادم ب قران میاد توهین کنه بره تخلیه عقده هاش؟

سرد شدی بام عین شبایی پاییزM❤
نه اگه عقده ای بود خیلی کارای دیگه ای میکرد اخه ادم ب قران میاد توهین کنه بره تخلیه عقده هاش؟

دقیقا دست گذاشته روی نقطه ضعف مردم و ایمان مردم 

و مطمئن باشید ادم سالمی نیست و سن کمی داره 

اصولا این کارها از بچه های زیر ۲۰ سال که میخوان جلب توجه کنن بر میاد 

اخر همه چیز قشنگه اگر نبود بدون به اخرش نرسیدی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا دست گذاشته روی نقطه ضعف مردم و ایمان مردم و مطمئن باشید ادم سالمی نیست و سن کمی داره اصولا این ...

جلب توجه اینکه درجا  تعلیق میشه خدایی چه جلب توجهی سید 😁😢💚

جلب توجه اینکه درجا تعلیق میشه خدایی چه جلب توجهی سید 😁😢💚

تعلیق بشه چندتا دیگه کاربری میتونه ایجاد کنه 

من خودم فقط سر یه تبلیغ محصولات ارایشی و بهداشتی وارداتی شرکت اینجا فقط عکس توی نطرات گذاشتم تعلیق شدم این کاربری جدیدو ایجاد کردم‌

تعلیق بشه چندتا دیگه کاربری میتونه ایجاد کنه من خودم فقط سر یه تبلیغ محصولات ارایشی و بهداشتی واردات ...

خب   نمیدونم والا  اینقد ادم بیکارم دیگه خوبیت نداره دیشب حس امر ب معروف بودنم گل کرده بود بهش درخواست دادم یکم نصیحتش کنم ادم شه بچه ها گفتن نکن  .... چرا ؟؟؟ حصولات ارایشی مگه تعلیق داره اخه

خب نمیدونم والا اینقد ادم بیکارم دیگه خوبیت نداره دیشب حس امر ب معروف بودنم گل کرده بود بهش درخوا ...

چه بدونم فقط رژهای مایع بود فلودرم من فقط عکسشو برای خانمی که دنبال رژ بود فرستادم توی نظرات صبح این پیام اومد برام 

چه بدونم فقط رژهای مایع بود فلودرم من فقط عکسشو برای خانمی که دنبال رژ بود فرستادم توی نظرات صبح این ...

اها عیب نداره اینجا ادم میمونه چیکار کنه یا نکنه ک تعلیق نشه سید