2821
2789
همه این قرص ها و پودر ها کورتون دارن کورتون باعث مشکلات زیادی میشه یکیش اینه ک ممکنه استخون رو سیاه ...

😯😮والا ترسیدم بخدا  اخه من بدون قرص چاق نمیشم هیچ وقت وزنم زیاد نشده

باشگاه برم وزنم میره بالا اخه من اشتها ندارم هیچی بخاطر افسردگی خیلی لاغرشدم

عزیزم برو باشگاه عضله سازی میکنی و چربی سوزی اونقدر چاق نمیشی 

میدونی روز اول ک رفتم باشگاه گفتم این دفعه برای روح و روانم اومدم نه اندامم؟😂 منم افسردم باشگاه حالمو خوب میکنه 

روزهایی ک باشگاه دارم انگیزه زیادی برای شروع اون روز دارم 

و اینکه افسردگیت رو از ریشه حل کن 

منم انقدر با افسردگی ادامه دادم ريشش کلفت شده

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😯😮والا ترسیدم بخدا اخه من بدون قرص چاق نمیشم هیچ وقت وزنم زیاد نشده

کالری شماری هم کن

آره عزیزم به ریسکش نمیرزه

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

عزیزم برو باشگاه عضله سازی میکنی و چربی سوزی اونقدر چاق نمیشی میدونی روز اول ک رفتم باشگاه گفتم این ...

افسردگی ک با این چیزا خوب نمیشه جدی ازاین حرفاست باید بریم دکتر ولی خب حوصله دکتر ندارم انگیزه ای ندارم برم همینجور دارم نابودمیشم   وزنم بخاطری میخوام دراینده ازدواج کنم دوس ندارم اینطوری بمونه ادم ضعیف میشه  شماچندکیلویی 

افسردگی ک با این چیزا خوب نمیشه جدی ازاین حرفاست باید بریم دکتر ولی خب حوصله دکتر ندارم انگیزه ای ند ...

ورزش ارتباط مستقیم داره با حال روحی اینو روانشناس ها ثابت کردن 

من نمیتونن بطور مداوم قرص هاشون رو مصرف کنم خواب آورن و...تو بازه ای از زندگیم هستم ک باید برای یسری چیزا تلاش کنم اون قرص های لعنتی رو ک میخورم میرم توی هپروت برای همین کنار گذاشتم فعلا 

من ۶۰ کیلو ام عزیزم

ورزش ارتباط مستقیم داره با حال روحی اینو روانشناس ها ثابت کردن من نمیتونن بطور مداوم قرص هاشون رو مص ...

اره ادمو از زندگی میندازن فایده نداره باید خودمونم تلاشی کنیم اگ باروحیه ی خراب بشه البته  منم سعی میکنم ورزش کنم دیگ  خدا ب همه سلامتی بده  وزنت بدنیست  نمیدونم چندسالته 

اره ادمو از زندگی میندازن فایده نداره باید خودمونم تلاشی کنیم اگ باروحیه ی خراب بشه البته منم سعی م ...

من ۱۹ سالمه در آستانه ۲۰ ام

قدم بلنده برای همین کمه ۱۷۷ قدمه 

تو چندی؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز