2777
2789

درس خواندن بسیار خوب است  اما  تبصره این که  تک بعدی درس خواندن مانند بار زدن کتاب روی الاغ  است ،،،تنها  در  صورتی  درس خواندن خوب ثمر میدهد  که  در کنار درس  عمل   و  تجربه باشد...یعنی از  کار  ننگ  نداشته باشی ...اگر درس میخانی که بگویند  دست به سیاه  سفید نزنی  خیال باطل  و  فکر باطل  و کار باطل  میکنی .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا،معمولافقط همون چهارعمل اصلی ریاضی یادمونه(+_÷×)🤣😂

درس خیلی میتونه کمک حال باشه موقعیت اجتماعی و زندگی شخصی و حتی برای حال خوب خودت چون می‌دونی آینده داری و بالاخره جواب تلاش هات رو میبینی ولی بنظرم در کنار اینا کلی نکات دیگ هم هست واقعاا نمیشه گفت درس اصلا بدرد نمیخوره چون تو جامعه الان نیازه واقعا آگاهی مون بالا باشه از همه لحاظ که حالا اینم جزوش هست

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

درس خیلی میتونه کمک حال باشه موقعیت اجتماعی و زندگی شخصی و حتی برای حال خوب خودت چون می‌دونی آینده د ...

من نگفتم درس بده گلم

درجواب دوستمون که باهم، هم نظربودیم گفتم درس وکتابای مدرسه بارعلمی نداره

وخدایی که بشددددت کافیست❣
چه مقایسه بدی خیلی از این پدر مادرا تحصیل کرده و دارای موقعیت اجتماعی بالا انقدر پول دارن که فقط میخ ...

رتبه های یک تا ده رو گفتم حقیقت هست متاسفانه کسی که پولی نداره نمیتون کار آزاد شروع کن بهترین راه برای نجات خودش درس خوندن هست