2777
2789
عنوان

ایران قطر

438 بازدید | 26 پست

انصافا ایران خوب بازی میکنه دوتام موقعیت عالی از دست دادیم 

فقط این اکرم عفیف چقد رو‌مخه کاراش رفتاراش ای کاش اخراج شع

حرفام خطاب ب شخص خاصی نیس ولی اگ کفشه اندازت بود بپوش سیندرلا😉

عفیف باید عفیف برخورد میکرد 😂🤣ولی نمیکنه که نمیکنه

فقط دلم خدا میخواد وبس .....میخوام یه روزی برسه پرواز کنم تا افق غروب آسمان 😍🌹......................خداااااا ای کاش روزی برسه من عروس خونه ایی بشم که منو مثل دختر خودشون بدونن ،منو دوس داشته باشن ، متدین و از مومنات واقعی ات باشن واقعا با ایمان باشن و در راهت قدم بردارن منم بشم همنشین چنین افرادی ..............وسر تو بغل کسی بزارم  که از همه جهات در زندگی حمایتم کنه و بشه رفیق بشه همدم راستین ،صادقین .......پیشش یه زندگی الهی که خودت برام جور کنی داشته باشم وتا زنده ام از زندگیم نهایت لذت دنیا رو ببرم 🤍✨🍃دلم پر میکشه واس چنین زندگی که تارو پودش دست خداست.❤️خدا خودت برام جور کن ❤️آمین 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عفیف باید عفیف برخورد میکرد 😂🤣ولی نمیکنه که نمیکنه

عفیف رو بدن دست من موهاشو بنزین بزنم اتیشش بزنممممم😂😂✊✊

حب قشنگی رقابت اینه که با توان و قدرت خودت برنده بشی نه صرفا با اخراج یا مصدومیت حریف.

طارمی و آزمون خیلی بهتر از عفیف هستند😍

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
حب قشنگی رقابت اینه که با توان و قدرت خودت برنده بشی نه صرفا با اخراج یا مصدومیت حریف.طارمی و آزمون ...

اره بابا سردار خیللللییی عالیه

حب قشنگی رقابت اینه که با توان و قدرت خودت برنده بشی نه صرفا با اخراج یا مصدومیت حریف.طارمی و آزمون ...

حالا آزمون یه چیزی آخه طارمی چکار کرد فقط می‌دوعه 😐

تو برای همیشه رفته ای و من تا ابد جانم برای نبودت درد میکشد:)