2777
2789
دقیقا نمی دونم چراااکثرازبون بازن ودختروخام میکنن معمولادخترفارس هم دوس دارن اما ازدواجی نیستن

اتفاقا این بنده خدا میخواست منو بگیره بخاطر موقعیت شغلیم ولی من قبول نکردم😁درکل آدم بگیری نیست ولی داداشش خیلی بگیر بود زود ازدواج کرد

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘

چه تفاهمی اخه طرف منم لا.شیه🤣دقیقاً ولی خوش بر خورد و زبون بازه

خب عزیز من اگ لاشیه ولش کن چه کاریه اخه

خوب بد همه جا هست شما هم متاسفانه خوبشو تور نکردی 

زورکی ک نیست کات کن ب همین راحتی

داریم تو دنیایی زندگی میکنیم ک خودشم دور خودش میچرخه🥲💔🌍......💙ناشناس https://daigo.ir/secret/9870516214

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتفاقا این بنده خدا میخواست منو بگیره بخاطر موقعیت شغلیم ولی من قبول نکردم😁درکل آدم بگیری نیست ولی ...

من هرچی دیدم همون اوایل ب قصدازدواج میومدن بعدمدتی میرفتن براش مهم نبود درواقع زبون بازبودن میشه بدونم ایشون چن سالش هس برام عجیبه

غیرتی شدیدا سیفیدبی تفاوت

شدیدا سفیدت فقط😁نه اکثرا سبزه ن اتفاقا

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

من هرچی دیدم همون اوایل ب قصدازدواج میومدن بعدمدتی میرفتن براش مهم نبود درواقع زبون بازبودن میشه بدو ...

۲۵ یا ۲۶ کلا آدم لاشی هستش چند بار به شوخی گفتم اگه دوست پولدار داری منو معرفی کن واسه ازدواج گفت اونام لاشین رفیقمی نمیخوام بدبختت کنم🤣ولی برادرش حدود ۲۰سالگی ازدواج کرد

دوست من و تمام فامیلاش سفیدن بهش میگم سفید برفی😂

دخترا سفیدن پسرا اکثرا سبزه ولی طبیعتا استثنام هست دیگه😁

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

۲۵ یا ۲۶ کلا آدم لاشی هستش چند بار به شوخی گفتم اگه دوست پولدار داری منو معرفی کن واسه ازدواج گفت او ...

حس میکنم بیشتر دنبال دخترغریبه وفارس هستن برای دوستی و رابطه اماباهاشون ازدواج نمیکنن بنظرت دلیلش چیه

حس میکنم بیشتر دنبال دخترغریبه وفارس هستن برای دوستی و رابطه اماباهاشون ازدواج نمیکنن بنظرت دلیلش چی ...

آره همینطوره 

دیگه تا سن ۲۶ سال توقعشون میره بالا و چیز خوب می خوان و خود کردا دخترای خوشگلی هم دارن

حس میکنم بیشتر دنبال دخترغریبه وفارس هستن برای دوستی و رابطه اماباهاشون ازدواج نمیکنن بنظرت دلیلش چی ...

نمیدونم والا ولی کلا تو استان های مرزی بیشتر ازدواج فامیلی میکنن