2777
2789
عنوان

تولد تولد🎈🎈

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 49 پست
خانوم دکتر بنده اب انا خوردم با غذا   هیچی دیروز هرچی خوردم اووردم بالا گلاب به روت

عزیزم چرا خوردی آخه،،معدت باهاش سازگار نبوده و عکس العمل نشون داده،،حالا باهاش مراعات کن دختر تا خوب شه

زندگی هنوز قشنگیاشو داره،،باور کردم،،باور کن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداش کوچیکه منم 14 سالشه 

برای تولدش قاب گوشی ، لیوان جادویی با طرح بازی مورد علاقه اش ، ماگ با اسمش ، پاوربانک و لباس گرفتم 

فکر کنم از پاوربانک خیلی خوشحال شد

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
اقا گوشی داره تلسکوپ میکروسکوپم فک نکنم خوشش بیاد mp3playerچه قیمته😄😄😄

با پنجاه تومن میشه بخری،،mp4 هم تازگیا اومده صد تومنه،،چه داداش مدرنی

زندگی هنوز قشنگیاشو داره،،باور کردم،،باور کن  
عزیزم چرا خوردی آخه،،معدت باهاش سازگار نبوده و عکس العمل نشون داده،،حالا باهاش مراعات کن دختر تا خوب ...

استخون لگنم بین شکم و لگن درد داشتم دیشب

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
داداش کوچیکه منم 14 سالشه  برای تولدش قاب گوشی ، لیوان جادویی با طرح بازی مورد علاقه اش ، ماگ ...

اخی عزیزم چه چیزاااا خوبو باااحالی خریدی دقیقا از همه اینا خوشش میاد اینم مخصوصا قاب😂