2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی زیاده بیمه قبول نمیکنن؟

خوب بیمه یک درصد کمیش رو کم میکنه

مام هم خصوصیه دولتی نیست.  ولی بهنظ من ارزش دارهواقعا

شماکه تعیین جنسیت ندارین فکر کنم هفتاد اینا بشه نمیتونین وام بگیرین؟ یا اکر طلا ذارین بفروشین 

بیمه تکمیلیتون البته میپردازه تا یک سقفیشو

بیمه ی ما سقفش بیست میلیون بود

مرسی عزیزم تماس باید بگیرم بپرسم

اره فکر کنم بخش مالی اینا رو جواب میده.  مادر که اینطوری بود

و عزیزم قبل از رفتن حتما خودتو تقویت کن.  لبوب کبیر،  معجون تقویت تخمدان،  بادکش تخمدان و روغنمالی روغن بابونه،  ژل رویال قاطی باعسل از روز بعد از پریودیت از همین الان شروع کن فقط تو پریودی نباید انجام بدی.  قشنگ تا روز پانکچر همزمان با داروهای دکتر هم ادامه بده تخمدانت رو فعال میکنن تعداد بیشتری تخمک آزادمیشه باکیفیت بهتر. تعداد جنین احتمال موفقیت رو بالا میبره. 

کیفیت جنیناتم میره بالا.  من جنینام a+ بود کیفیتشون.  سه تا گذاشتم  یکیش گرفت.  

منم ذخیره ام پایینه

ببخشید اینو برا استارتر گذاشتم کفتم شاید شما نبینین برا شما هم فرستادم

عزیزم قبل از رفتن حتما خودتو تقویت کن.  لبوب کبیر،  معجون تقویت تخمدان،  بادکش تخمدان و روغنمالی روغن بابونه،  ژل رویال قاطی باعسل از روز بعد از پریودیت از همین الان شروع کن فقط تو پریودی نباید انجام بدی.  قشنگ تا روز پانکچر همزمان با داروهای دکتر هم ادامه بده تخمدانت رو فعال میکنن تعداد بیشتری تخمک آزادمیشه باکیفیت بهتر. تعداد جنین احتمال موفقیت رو بالا میبره. 

کیفیت جنیناتم میره بالا.  من جنینام a+ بود کیفیتشون.  سه تا گذاشتم  یکیش گرفت

اره فکر کنم بخش مالی اینا رو جواب میده. مادر که اینطوری بودو عزیزم قبل از رفتن حتما خودتو تقویت کن. ...

مرسی عزیزدلم لطف کردی خیلی نکات قشنگیو دلسوزانه گفتی بهم ممنونم

منم ی روز مادر میشم مطمئنم 🥹💔
مرسی عزیزدلم لطف کردی خیلی نکات قشنگیو دلسوزانه گفتی بهم ممنونم

قربونت باز قبل از انتقال حتما بهم پیام بده بهت بگم بعد از انتقالت چکارایی رو انجام بدی که احتمال موفقیتش بره بالا

طولانیه الان فرصت نمیشه بعدشم یادم میره

قربونت باز قبل از انتقال حتما بهم پیام بده بهت بگم بعد از انتقالت چکارایی رو انجام بدی که احتمال موف ...

من بهتون درخواست دوستی میدم 

ممنونم از لطف بزرگت خدا عزیزدردونتو برات نگه داره

منم ی روز مادر میشم مطمئنم 🥹💔