2777
2789
عنوان

ی سوالللل

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 32 پست
چقد عجیب تاحالا 20 تا مورد شنیدم یارو گفته جدا شدن چون صرع داشته و به این نگفتهشاید دروغ میگه دلیل ی ...

سنتی بوده .خانواده دختر هم بهش نگفتن 

گفت اگه میخای شکاره دختترو بهت بدم برو ازش بپرس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پس تو به این جو عادت کردی چون خودت ی عمر باهاشون زندگی کردی پس میتونی باهاش دوام بیاری

اره 

خیلی راجبش تحقیق کردم خانوادش که درجه یکن.خودشم همین طور .تاززززه خواهر هم ندارع 

.واینکه اگه آدم خوبی نبود نظام قبولش نمی‌کرد 

قبلا. نظام خیلی سخت تر بود ورودیش

نمیدونم اگهخ فکرمیکنی این قضیه مشکلی نداره خب قبول کن

مشکلی ک ندارع 

.چون واقعا گذشته اون ب من ربطی ندارع ...

فقط تنها چیزی ک اذیتم می‌کنه اینه حس میکنم فردا مردم میگن حتما دختره هم مشکل داشته ک ازدواج کرده با کسی ک قبلا نامزد داشته 

اره خیلی راجبش تحقیق کردم خانوادش که درجه یکن.خودشم همین طور .تاززززه خواهر هم ندارع .واینکه اگه آدم ...

خب پس اوکیه مبارکه اینکه خواهر نداره واقعا خیلی خوبه😂😂😂😂حواستو جم کم فقط یکمم راجب نامزد قبلیش تحقیق کن ببین واقعا به همین دلیل جدا شدن من بودم میرفتم با اون زن قبلیش حرف میزدم

متاهل

خب پس اوکیه مبارکه اینکه خواهر نداره واقعا خیلی خوبه😂😂😂😂حواستو جم کم فقط یکمم راجب نامزد قبلیش ت ...

فداتتتتت

😂😂😂😂😂☹️میزنع سرم برم حرف بزنماااا ولی برام مهم نیست ...چون خیلی راجبشون پرسیدم همه گفتن همینه 

سنتی یا دوستی،چه فرقی داره؟

حالا جداشده ک شده بعد ۲۰ روز بدون هیچ بچه ای

طرف با یکی ازدواج میکنه ک ۳ تا بچه داره 

اگه بنظرت خودت اخلاق و ایناشم خوبه پس قبول کن

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

دختر خیر ببینی تو زندگیت لطفا تاپیک آخر منو گزارش بزن 😍😍😍

چرا؟بزار باشه خب😅

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

سنتی یا دوستی،چه فرقی داره؟حالا جداشده ک شده بعد ۲۰ روز بدون هیچ بچه ایطرف با یکی ازدواج میکنه ک ۳ ت ...

پس مبارکه 😂♥️😑البته فعلا درس میخونم بابام دختر نمیده.بعد کنکور 

پس مبارکه 😂♥️😑البته فعلا درس میخونم بابام دختر نمیده.بعد کنکور

تو ک،نت عروسیه ها😂

نهههه😂😂😂

هرکی خربزه میخوره باید پای لرزشم بشینه