دوستان ی شخصی هست تو زندگیم خیلی آدم با شخصیته شعور و فهمش بالاست خیلیم منو درک میکنه .اون ۲۳سالشع من۱۹ نظامیه خونه و ماشین ووو.داره ..ازم خواستگاری کرد.ولی ی چیزی هست اونم اینه موقعی ۱۹سالش بوده ی ازدواج سنتی داشت بعد ۲۰روز جدا شده چون دختره مریضی سر داشته و بهش نگفته اینم قرصاشو دیده قسم خورد گفت ۲بار دیدمش ...کارش هم مرزبانع
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره خیلی راجبش تحقیق کردم خانوادش که درجه یکن.خودشم همین طور .تاززززه خواهر هم ندارع .واینکه اگه آدم ...
خب پس اوکیه مبارکه اینکه خواهر نداره واقعا خیلی خوبه😂😂😂😂حواستو جم کم فقط یکمم راجب نامزد قبلیش تحقیق کن ببین واقعا به همین دلیل جدا شدن من بودم میرفتم با اون زن قبلیش حرف میزدم
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
دختر خیر ببینی تو زندگیت لطفا تاپیک آخر منو گزارش بزن 😍😍😍
چرا؟بزار باشه خب😅
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
پس مبارکه 😂♥️😑البته فعلا درس میخونم بابام دختر نمیده.بعد کنکور
تو ک،نت عروسیه ها😂