2777
2789

عذاب وجدان واسه چی؟ این روزا که شیر خشکا بهتر و غنی تر از شیر مادر هستن. آخه تغذیه راست و درستی که نداریم . هر چی هم میخوریم میگن سرطانزاست. با دله راحت شیر خشکش بده اصلا هم نگران نباش

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد آدمو روحیه میدی عزیز 

اخه نمیدونم چرا همه فکر میکنن بچه شیر خشکیا باید تند تند مریض شن؟؟؟اصلا اینطور نیست به خدا....تازه بچت که سیر بخابه خودتم اذیت نمیشی....من تا دوسالگیش هیچی ندادم دکتر میگفت شیر خشک همه ویتامینارو داره

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست
شیرخشک سیر میشه و جایی بخای بری راحتتر هست ولی بازم آدم دلش میخاد بچش شیر خودش بگیره 

تمام مادرانگی ها با شیر درست بشو نیس 

ی مورد با چش خودم دیدم بچه ی سالشم نشده بود داش بهونه میگرفت مادرش طوری کوبید تو کمر بچه بعدشم بغل کرد وشیرش داد 

این شیر دادن الان چی میتونه باشه چیه محبت مادرانه شیره ی جان مادر مکیدن یا مادری ک با محبت بچه رو بغل میکنه شیشه شیرش رو بهش میده 

البته من منظورم ب همه کسایی ک شیر خودشونو میدن نیست اصلا وابدا 

من خودم ب پسرم بچه ی اولم بود تا اخر شیر خودمو دادم حتی یک سی سی شیر خشک ندادم ولی برا بچه ی دوم با توجه ب تجربیاتی ک بدست اوردم تشخیص دادم شیر خشک بهتره

من بچخ ندارم ودرحال اقدانم.وتصمیمم هم اینه که فقط شیر خشک بدم.بدنم امادگی شیر دادن نداره و زوو ضعیف میشم وزن زیادی هم ندارم

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
به نظرتون شیرخشک عوارض نداره ؟؟

از محسناتش اینه بچه قوی بار میاد 

تمام ویتامینا و اهن ب بدنش میرسه 

سیستم ایمنی بدنش ضعیف نمیشه بخاطر کمبود ویتامین تن تن مریض شه

راحته برا مادر مخصوصا تو مهمونیا و بیرون

چقد آدمو روحیه میدی عزیز 

شیر خشک خیلی راحته ..بچتو پیش همع میتونی بزاری ....من بچروبه پدرش روزای 5شنبه و جمعه میدادم که شیر بده ...هر وقت بیدار میشد ....وظیفه اون بود....البته خودشم دوست داشت.بچم الان خیلی اجتماعی شده...این یکی از مزایای شیر خشکه

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست