2777
2789
عنوان

سرماخوردم باردارم کمک خانما❌❌❌🥲😔

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 34 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هفته ۴۰ بارداریمه هنو درد زایمانم شروع نشده سرما خوردم گلو درد وسر درد و ابریزش و اسهال دارم نمیدونم این موقع شب چیکار کنم نفسم سخت بالا میاد خواب بودم بخاطر تنگی نفس بیدار شدم نمیدونم چه غلطی کنم به دکترم پیام بدم الان یا ن

منم هفته ۴۰ بارداریمه هنو درد زایمانم شروع نشده سرما خوردم گلو درد وسر درد و ابریزش و اسهال دارم نمی ...

وای منم نمیدونم چکار کنم شوهرمم خوابه 

خدایا شکرت مادر شدم🙏انشالله قسمت همه منتظران💜
مولتی دارم قرص جوشان خوبه بخورم؟

هیچ چی کار آنتی بیوتیکی سیر رو نمیکنه.

مولتی و قرص جوشان بالاخره مرهم هستند و تقویت کننده. با قرص جوشان ممکنه کمی کلیه اثر ببینه و تند تند بری دستشویی

دستمال مرطوب آنتی بیوتیک هم موقع آبریزش بینی خیلی موثره

کلا ضدعفونی در لحظه اثرش آنیه

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir

منم هفته ۴۰ بارداریمه هنو درد زایمانم شروع نشده سرما خوردم گلو درد وسر درد و ابریزش و اسهال دارم نمی ...

براسهال سیب اگه داری رنده کن بزار رنگش قهوه ای شه بعدبخور اب زیاد بخورر.موزاگه داری بخور براگلودرد هم نشاسته وعسل وابلیمو

براسهال سیب اگه داری رنده کن بزار رنگش قهوه ای شه بعدبخور اب زیاد بخورر.موزاگه داری بخور براگلودرد ه ...

الان سیب رو رنده میکنم موز هم دارم میخورم مرسیییی

هیچ چی کار آنتی بیوتیکی سیر رو نمیکنه.مولتی و قرص جوشان بالاخره مرهم هستند و تقویت کننده. با قرص جوش ...

مرسی عزیزم دستمال مرطوب ندارم

شوهرم بیدار شد رفت دارو بگیره

خداروشکر دیگ وقتی بارداری شوهرت پیشته اینجور مسائل پیش اومد بهش بگو خواب بود بیدارش کن با مهربونی البته برا من کاری ازش بر نمیاد فعلا تا صبح بشه ببینم چیکار میتونم کنم

2790
2778
2791
2779
2792