2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاله شدن عاليه، محشره، من كه دو تا خواهر زاده دارم عاشقشونم، البته من و دو تا خواهرم رابطمون خيلي خوبه واقعا رابطه خواهري واقعي 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

واي بچه خواهر خيلي شيرينه 

من دوتا خواهر زاده دارم 

دومي نزديك دو سالشه 

يعني براش مي ميرم

خيلي خوشمزه است

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

من خاله نشدم هنوز به خاله هام علاقه که ندارم بدمم میاد ازشون 

ولی این رابطه واسه خانواده های کم جمعیته به نظرم مثلا خانواده من که کلا دوتا دختریم بچه کوچیک هم نداریم  الان من بچه دار شم بچه من خیلی عزیز میشه واسه خواهرم 

وایییییییییییییییییییییییی منم عاشق خواهرزادم اگر یه روز باهاش حرف نزنم روزم روز نمیشه هرچی بخواد براش میخرم ناراحت بشه داغون میشم عشقمه وقتی اسممو صدا میکنم ... جون ضعف میرم ......من به همه میگم بچه دوست ندارم وقتی رفتارم رو با خواهرزادم میبینند میگند چرا با این اینقدر خوبی 

منکه خالم مادرشوهرم بود اصلنم مثل مامانم نبود

واقعا هیچ کس جا مامان را برای آدم نمی گیره

ميگم شما که ازدواج فامیلی کردید برای بچه دار شدن مشکلی نداشتید بچه ت سالمه

[QUOTE=47648011]  یه وقتایی احساس میکنم خواهرم پسر منو از بچه های خودش بیشتر دوست داره یعنی دراین حد خاله هستا ...[/QUO

انشالله همیشه رابطه تون به این گرمی باشه

واقعا هیچ کس جا مامان را برای آدم نمی گیره ميگم شما که ازدواج فامیلی کردید برای بچه دار شدن مشکلی ن ...

من هزار جور ازمایش دادیم 

قبل ازدواج ژنتیک تو بارداریم که خودت میدونی دیگه ولی سونو ازمایش میگیرن

سالها دویدمو نرسیدم 💔

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز