2777
2789
عنوان

دندون عقلم

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 40 پست
نهفته نبود ولی خیلی ریشه اش محکم شده بود چون عصب کشی کرده بودش قدیم به جای یه دندون دیگم داشت کار می ...

لااقل یه آمپول ضد درد بزن رفع شه بره

آخر عاقبت این قمار جان مرا میکشد......💔😪

برای من هنوز نصف لثم رویکیشه اونیکیم یکیم تازه لثم شکاف خورده داره میاد بالاکی به پوسیدگی میرسه؟؟؟؟� ...

نصف لثه روشه نهفته است حتما برو جراح فک وصورت برات دراره 

هیچ دردی نداره من سه تاشو اصلا نفهمیدم 

این یکی عمومی رفتم گند زد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نصف لثه روشه نهفته است حتما برو جراح فک وصورت برات دراره هیچ دردی نداره من سه تاشو اصلا نفهمیدم این ...

عمومی فک و لثه رو پاره میکنن من تو اردبیل فقط کار یه دکتر تو کشیدن ب دلم میشینه دستش اینقد سبکه میگه تا سی بشمار تمومه

اررره من رفته بودم ترمیم سطحی یه سوال کردم بکشمش؟ جدی گرفت ول نکرد برداشت کشید منم روم نشد بگم نکن ل ...

پا میشدی فرار میکردی 🤣🥺

باید همون اول دگزا میزدم .ولی ترسیدم برا جذب کلسیم ضرر داره دگزا والا ایمپلنت کردم انقد درد نکشیدم ک ...

جدی ایمپلنت درد داره من قراره ۴ واحد انجام بدم

ای وای من تا حالا دندان پزشکی نرفتم خیلی میترسم

من نصف عمرمو دندونپزشکی بودم نترس اصلا 

یه ذره میپوسه سریع برو درست کن نذار بیخ پیدا کنه .

هر جام میری متخصص برو برا ریشه . کشیدن هرچی

سمت عمومیا نرو فرار کن

نصف لثه روشه نهفته است حتما برو جراح فک وصورت برات دراره هیچ دردی نداره من سه تاشو اصلا نفهمیدم این ...

رفتم چند ماه پیش  گفتن هر دندون سه میلیون پونصد 

خیلی گرونه انقدر قسط داریم نمیرسه اصلا الانم که قطعا گرون تر شده خیلی هزینش بالاس اخه چرا😭 عمومیام میترسم برم

جدی ایمپلنت درد داره من قراره ۴ واحد انجام بدم

نه اصلا منم دوتا کردم دریغ از درد

امپول مخصوص جراحی میزنن تا دوروز فک سر میشه من که هیچ دردی نداشتم با اینکه پیوند استخون و سینوس و.. هم بود . متخصص خیلی حرفه ای بود