2777
2789
بنظرم سفید بودن اصلا برتری نداره من بقول شما قهوه ای رو بیشتر دوست دارم

من ی رفیق صمیمی داشتم دانشگاه به حدی سفید بود کل رگای بدنشو میشد دید از زیر پوست کاملا 

بی نهایت سفید 

بعد ی بار ی پسره تیکه انداخت بهش که شبا تو وایتکس میخوابی😶😂

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیره پوست ها بدنشون مقاوم‌تره در برابر بیماری ها

آره دیگه رنگ پوست مثل زره عمل می‌کنه در برابر بیماری

مگه ندیدید این اروپاییا همه مریض و رنجورن ولی آفریقاییا همه مثل گرگ میمونن

سفید بودن زیبایی نیستا 

اونم میتونه یکی از معیار ها برای بعضی از افراد باشه

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

من ی رفیق صمیمی داشتم دانشگاه به حدی سفید بود کل رگای بدنشو میشد دید از زیر پوست کاملا بی نهایت سفید ...

بخدا دقیقا عین من تمام رگای پاهام دیده میشه دخترم میترسه میبینه🤭من رنگشو دوست ندارم بنظرم اونایی که پوستشون زرده خیلی خوبن😀

روزگار عجیبی ست،۷۰ ساله ها برای ریاست شوق دارند و دهه ۷۰ ها و ۸۰ ها برای شهادت :)

بنظرم سفید بودن اصلا برتری نداره من بقول شما قهوه ای رو بیشتر دوست دارم

هرکسی بارنگ پوست متفاوت و نژاد و زبان متفاوت جایگاهشارزشمنده❤️🌹

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

نه جدی گفتم تیره پوست ها طبع گرم تری دارن تا سفیدا

بله درست گفتین من از خود دکتر شنیدم که بهم گفت از سفیدی پوستت میشه گفت  کمخونی شدید داری

بخاطر اون سفید پوستا اکثرا بی حال هستن

روزگار عجیبی ست،۷۰ ساله ها برای ریاست شوق دارند و دهه ۷۰ ها و ۸۰ ها برای شهادت :)

نه جدی گفتم تیره پوست ها طبع گرم تری دارن تا سفیدا

آره دیگه مگه این کاربر که میگه من خیلی سفیدم رو‌ نمی‌بینی

کلا کاری با طبع و اینا نداره 

فقققققققققط براش نفرت از اسرائیل مهمه🙄😂

آره دیگه مگه این کاربر که میگه من خیلی سفیدم رو‌ نمی‌بینیکلا کاری با طبع و اینا نداره فقققققققققط بر ...

حتی مهمتر از نان شب

مگه شما اسرائیلی هستید که حرصش رو میخورید😁

آره دیگه مگه این کاربر که میگه من خیلی سفیدم رو‌ نمی‌بینیکلا کاری با طبع و اینا نداره فقققققققققط بر ...

ها شما همونی که هر موقع منو میبینی شمشیرتو در میاری😂😁😁😁