pld مدیر عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 424 عنوان پاپ اسمیر | مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 43 پست سلام بچه ها کسی در مورد جوابای پاپ اسمیر اطلاع داره؟من مدقع دکترم۲۲امه و خیلی نگرانم ک تفسیر ازمایشم چی نشون میده 1396/08/13 | 10:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حسنی_خانوم عضویت: 1396/03/15 تعداد پست: 351 ی هفته من شنبه قبل پاپ اسمیر دادم گفت دوشنبه بیا نتیجه رو بگیر. اما تو مطب دکترم نوشته بود دو هفته وقت میبره اعلام نتیجه. تعجب کردم هركجاهستم باشم،آسمان مال من است.پنجره،فكر،هوا،عشق،زمين مال من است.💚💚💚💚
نامزدی عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 523 اره فک کنم خدا زا دهنت بشنوه عزیزم داروهای گیاهی باعث سقط میشه ؟مثلا رازیانه و سیاه دانه و....؟
مینا330 عضویت: 1394/07/11 تعداد پست: 31119 من شنبه قبل پاپ اسمیر دادم گفت دوشنبه بیا نتیجه رو بگیر. اما تو مطب دکترم نوشته بود دو هفته وقت میبر ... دوهفته دیگه خیلیه مینا قری هستم
pld مدیر استارتر عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 424 خدا زا دهنت بشنوه عزیزم داروهای گیاهی باعث سقط میشه ؟مثلا رازیانه و سیاه دانه و....؟ والا من تجربه ندارم ولی تو دوران بارداری اصلا دارو باید حتما زیر نظر پزشک مصرف بشه من زعفرون رو شنیدم باعث سقط میشه
حسنی_خانوم عضویت: 1396/03/15 تعداد پست: 351 هیچ مشکلی نداره؟ منم جوابم مشابه شما بود اما دکترم تو سونو گفت یکم التهاب داری و پماد کلوتریمازول و داکسی سایکلین بهم داد. باید ببینید نظر دکترتون چیه. هركجاهستم باشم،آسمان مال من است.پنجره،فكر،هوا،عشق،زمين مال من است.💚💚💚💚
حسنی_خانوم عضویت: 1396/03/15 تعداد پست: 351 دوهفته دیگه خیلیه آخ از من یک روز و نیم بعد جواب آماده بود تعجب کردم. فقط یه نوع پاپ اسمیر هست؟ هركجاهستم باشم،آسمان مال من است.پنجره،فكر،هوا،عشق،زمين مال من است.💚💚💚💚
pld مدیر استارتر عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 424 منم جوابم مشابه شما بود اما دکترم تو سونو گفت یکم التهاب داری و پماد کلوتریمازول و داکسی سایکلین بهم ... منم سونو انجام دادم دکتری ک انجام میداد گفت اصلا مشکلی نداری...ازمایشایی هم ک دادم کاملا خوبه..ولی این پاپ اسمیر خیلی داره بهم استرس وارد میکنه...ک اینطور ک شما میگید خدا کنه چیزی نباشه
pld مدیر استارتر عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 424 آخ از من یک روز و نیم بعد جواب آماده بود تعجب کردم. فقط یه نوع پاپ اسمیر هست؟ بله
حسنی_خانوم عضویت: 1396/03/15 تعداد پست: 351 منم سونو انجام دادم دکتری ک انجام میداد گفت اصلا مشکلی نداری...ازمایشایی هم ک دادم کاملا خوبه..ولی ا ... امید به خدا. ان شاالله که مشکلی نباشه. برات دعا میکنم دوستم. شما هم برای من دعا کن هركجاهستم باشم،آسمان مال من است.پنجره،فكر،هوا،عشق،زمين مال من است.💚💚💚💚
مینا330 عضویت: 1394/07/11 تعداد پست: 31119 آخ از من یک روز و نیم بعد جواب آماده بود تعجب کردم. فقط یه نوع پاپ اسمیر هست؟ نمیدونم والله مینا قری هستم
pld مدیر استارتر عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 424 امید به خدا. ان شاالله که مشکلی نباشه. برات دعا میکنم دوستم. شما هم برای من دعا کن حتما عزیزم...انشاالله اون ک ب دلته بشه
بایودنت عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 767 سلام منم چهارشنبه پاپ اسمیر دادم دوشنبه اماده میشه جوابش من استرسم خیلی زیاد احتنال فیبروم دارم اینقداسترس دارم ک دارم میمیرم
pld مدیر استارتر عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 424 سلام منم چهارشنبه پاپ اسمیر دادم دوشنبه اماده میشه جوابش من استرسم خیلی زیاد احتنال فیبروم دارم اینق ... انشاالله ک چیزی نیست عزیزم...ولی واقعا این ازمایشا بجا اینکه خیال ادمو راحت کنه بدتر ایترس میده