2777
2789
عنوان

ه م س ر چیست

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 25 پست
یعنی هم سر تو هم سر اون،یعنی سر پیش سر،یعنی هرجا این سر رفت اون سر هم باید کنار همون سر باشه😁

افرین چقدر کامل گفتی معلومه خیلی اطلاعاتت بالاس😁😁اطلاعاتی نباشی😂😂

دگم نباش(از چهار چوب خارج شو)👍👍👍Q+

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

افرین چقدر کامل گفتی معلومه خیلی اطلاعاتت بالاس😁😁اطلاعاتی نباشی😂😂

🤭

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
کوهه یعنی بزرگه

نه یعنی جلوی خانوادش پشتمه استواره فقط تو همین یه مورد به درد میخوره 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
نه یعنی جلوی خانوادش پشتمه استواره فقط تو همین یه مورد به درد میخوره

اگر کوهه ک باید جلوی خانوادش جلوت باشه خانوادش نخورن بهت😕😋

اگر کوهه ک باید جلوی خانوادش جلوت باشه خانوادش نخورن بهت😕😋

وای سم چه خفن گفتی کلا یه مثال بود اخه نمیدونی چه خانواده وزه ای داره پیرم کردن

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
وای سم چه خفن گفتی کلا یه مثال بود اخه نمیدونی چه خانواده وزه ای داره پیرم کردن

خانواده ی خوب همسر یه افسانس ک به قصه ها پیوسته 99درصد همینن 😂

خانواده ی خوب همسر یه افسانس ک به قصه ها پیوسته 99درصد همینن 😂

نه به خدا آجیم خانواده شوهرش عالین به قول خودش میگه از خانواده خودم بهترن نمیدونم چرا من اینطوریم خون من و جاریم و کردن تو شیشه 

نه به خدا آجیم خانواده شوهرش عالین به قول خودش میگه از خانواده خودم بهترن نمیدونم چرا من اینطوریم خو ...

فقط تو نیستی گلم.ابجبت جز تو یه درصده،یه تاپیک بزن امتحان کن ببین چند درصد خونشون تو شیشس از دست خانواده شوهر😉

فقط تو نیستی گلم.ابجبت جز تو یه درصده،یه تاپیک بزن امتحان کن ببین چند درصد خونشون تو شیشس از دست خان ...

میدونم من نمیدونم بعضی از این بلاگرها چجوری آنقدر با مادر شوهراشون خوبن به ماها که میرسه خانواده ی شوهر غول میشه 

میدونم من نمیدونم بعضی از این بلاگرها چجوری آنقدر با مادر شوهراشون خوبن به ماها که میرسه خانواده ی ش ...

همین دیگ ساده نباش اسمشون روشه بلاگرن.کلا فیکه زندگیشون از بیرون بوی عطر میده زندگیشون داخلش ک میشی بوی تعفن حالتو بد میکنه ظاهر زندگی کسیو نباید ببینی فقط اونام همینن با یکم تفاوت