nrgsssssss مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 547 عنوان دانشگاهی هایی ک قراره برین خوابگاه چند تا چمدون جمع کردین شما 1095 بازدید | 37 پست وای یه چمدون بزرگ برا لباسام شده فقطچرا اینقده زیاده هنوز وسایل دیگمم نزاشتم بگین چیکار میکنین خیلی زیادن وسایل مولانا خدا رو قشنگ تعریف میکنه:گر هزاران دام باشد در قدم چون تو بامایی نباشد هیچ غم... :) 1403/07/23 | 17:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nrgsssssss مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 547 نبر زیاد خب دقیقا چی ببرم هرچی میخوام کم کنم نمیشه🥲🤭😂 مولانا خدا رو قشنگ تعریف میکنه:گر هزاران دام باشد در قدم چون تو بامایی نباشد هیچ غم... :)
nazi7598 عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 21193 یه یوتیوبر هست به اسم متانت اونجا فعالیت داره دو سال پیش از شمال اومد تهران خوابگاه یه ویدیو گرفت برای جمع کردن وسایل مورد نیاز بنظرم کمک خیلی خوبیه
flurance عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 767 برا خونتونم لباس بزار 😂رختخواب و وسیله آشپزخونهوسیله حموم لوازم بهداشتی و لباس و ی پارچه و دفتر خودکارگوشی و شارژر و هندزفری خوراکی بار اول بار زیاده
nrgsssssss مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 547 ب صما تنهایی باید ی اتاق بدن 😂🌹 وای همین🤣 تازه ظرف و ظروف و خوراکی و اینا اصلا نزاشتم😐😂😂😂نمیدونم خابگاه اسانسور داره یا نچجوری چمدونامو از پله ببرم بالا مولانا خدا رو قشنگ تعریف میکنه:گر هزاران دام باشد در قدم چون تو بامایی نباشد هیچ غم... :)
faroos عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 759 من یادمه یه چمدون بزرگ داشتم یه قابلمه کوچیک و بشقاب قاشق چنگال و شامپو و اینا رو هم توش جا داده بودم و رختخوابمم جدا بود... کلا فاصله شهر محل تحصیل تا شهر خودمون حدود سه ساعت بود زود به زود می اومد خونه و میرفتم اگه چیزی کم و کسر بود میبردم فاروس:فانوس دریایی😊
flurance عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 767 اتو هم ببر رخت آویز هم ببرلباس ولی زیاد نبر س چهار دست خونگی دو س دست بیرونی دوباره میای خونه چرک میشن میشوری و میبری
nrgsssssss مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 547 برا خونتونم لباس بزار 😂رختخواب و وسیله آشپزخونهوسیله حموم لوازم بهداشتی و لباس و ی پارچه و دفتر خود ... 😂لباس تو خونه هم گذاشتم وای خیلی هستن😂خوابگاه بالشت نداره؟؟ مولانا خدا رو قشنگ تعریف میکنه:گر هزاران دام باشد در قدم چون تو بامایی نباشد هیچ غم... :)
faroos عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 759 اتو هم ببر رخت آویز هم ببرلباس ولی زیاد نبر س چهار دست خونگی دو س دست بیرونی دوباره میای خونه چرک می ... اره من اتو و رخت آویز برده بودم... لباسامو هم هر وقت میرفتم حمام میشستم... تشت هم نیازه راستی فاروس:فانوس دریایی😊
nrgsssssss مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 547 من یادمه یه چمدون بزرگ داشتم یه قابلمه کوچیک و بشقاب قاشق چنگال و شامپو و اینا رو هم توش جا داده بو ... واس من ۱۳ ساعته نمیتونمبرگردم خونه باید بمونم 😂😂😂 مولانا خدا رو قشنگ تعریف میکنه:گر هزاران دام باشد در قدم چون تو بامایی نباشد هیچ غم... :)
flurance عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 767 😂لباس تو خونه هم گذاشتم وای خیلی هستن😂خوابگاه بالشت نداره؟؟ ن ببراصلا من دو ترم تو خوابگاه زندگی کردم خیلی اذیت شدم حتما حتما خیلی بهداشتو رعایت کن چون اونجا احتمال عفونت خیلی زیاده من مریض شدممم ینی بدجور دلتو خالی نمیکنم من هم خوابگاهیام خوب نبودناگ خوب باشم خیلی هم خوش میگذره
nrgsssssss مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 547 اتو هم ببر رخت آویز هم ببرلباس ولی زیاد نبر س چهار دست خونگی دو س دست بیرونی دوباره میای خونه چرک می ... من مشکلم اینه نمیتونم برم خونه بعدش فاصله خیلی زیاده همینم باهواپیما میرم هم تابستونه بردم هم زمستونه بد سرماهم هستم😂 مولانا خدا رو قشنگ تعریف میکنه:گر هزاران دام باشد در قدم چون تو بامایی نباشد هیچ غم... :)
faroos عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 759 واس من ۱۳ ساعته نمیتونمبرگردم خونه باید بمونم 😂😂😂 پس وسایلت زیاد میشن حق داری 😁 حالا لباس خونه زیاد نبر یکم که راه افتادی با بچه ها میرید بازار یه دفعه دلت میخواد یه تیکه لباس راحتی چیزی میخری فاروس:فانوس دریایی😊