2777
2789
عنوان

من همش فکر میکنم بکارت ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2695 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همش فکر میکردم بکارتم پاره نشه و خونریزی و اینا داشته باشم خیلی میترسیدم ، اما بعد ازدواج پرده ند ...

بعضیا مادرزادی ندارن

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره

ببین اگه خودت بکارت رو نگاه کردی گ دیدی توش سوراخ هست باید گفت بکارت از نوع حلقوی هست حدود 60 درصد دختران بکارت حلقوی دارن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
ببین اگه خودت بکارت رو نگاه کردی گ دیدی توش سوراخ هست باید گفت بکارت از نوع حلقوی هست حدود 60 درصد د ...

نه بابا مگه دیده میشه  

با بعضی از ورزشای سنگین ممکنه پاره بشه ولی بکارت کامل از بین نمیره اگر چیزی فرو نره از بین نمیره

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
اره ولی شوهره تو مغزش فرو نمیره مثلا هر بار دعوامون میشه میگه تورو باید همون اول میبردم پزشکی قانونی

مردای احمق ایران زمین 

همینه که جهان سومیم

با بعضی از ورزشای سنگین ممکنه پاره بشه ولی بکارت کامل از بین نمیره اگر چیزی فرو نره از بین نمیره

با چه ورزشی مثلا؟

من داخل اینستا دیدم دخترایی رو که میگن با ورزش از دست رفته مسخره میکردن که دروغ میگن...خیلی تاسف اور بود

نه بابا مگه دیده میشه

آره 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی