2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من دانشجو بودم كه كارت اهدا عضو گرفتم

انلاين گرفته بودم و به مامان بابام نگفتم

وقتي كارتش اومد دم در تازه فهميدن 

بعدش خودشونم رفتن و كارت گرفتن

اينجا هم دارم 

كاش اين حسو نداشتم ولي واسه خودم از ته دلم راضيم ولي نميتونم واسه خانوادم اينو بگم 😔😔😔😔

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!

آدم واسه خودش براحتی ازین کارتا میگیره ولی واسه خانوادش راضی نمیشه ، همیشه تو همچین موردهایی هم خودشو تصور میکنه و نمیخواد عضوی از خانوادش غیر ازون تواین موقعیت قرار بگیرن ، ماها از زبون خودمون براحتی میگیم کارت اهدای عضو و فلان ولی خدا سر هیچ مادری نیاره که بچه نیمه جونش رو جلو چشاش تیکه تیکه کنن، چون تو اهدای عضو همه چی رو برمیدارن تنها قلب و کلیه و قرنیه نیس به استخون هم رحم نمیکنن و شما تصور کن پدری رو که جوون بیست و پنج ساله نود کیلوییش رو میده و با 15 کیلو تحویل میگیره چه حالی داره ، بنظرم مادرایی که بااهدای عضو بچه هاشون موافقت میکنن خیلی دل و جرات دارن . 

هیچ  

خیلی کاره خوبیه

وقتی دیگه هیییچ راه برگشتی نباشه خیلی خوبه که اهدا کنیم

من اولش برایه خودم گرفتم بعدش مامانم و بقیه خانواده کلی اصرار کردن اونا رو هم عضو کردم واقعا خوبه که به کسی زندگی ببخشی

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792