2777
2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 43 پست
فقط فقط نظر شخصی خودمو میگم.....من باشم چون با اعتقاداتم جوره قطعا میذارم زهرا... ولی بعد از زهرا ها ...

اما ممکنه با عقاید بچه جور در نیاد 

من اسم پسرمو مذهبی گذاشتم و به شدت پشیمونم چون خودش هیچ علاقه ایی به مذهب نداره مطمئنم چند سال دیگه که عاقل تر بشه احساس ناراحتی میکنه بابت اسمش 

فقط فقط نظر شخصی خودمو میگم.....من باشم چون با اعتقاداتم جوره قطعا میذارم زهرا... ولی بعد از زهرا ها ...

زهرا ها خیلی اذیت میشن تو زندگیشون وگرنه اسم قشنگیه

هانیه هم دوست ندارم 

گفتم بزاریم ریحانه دو روز قبول کرد دوباره زد زیرش 

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهلین هم خوبهبرو برا شناسنامه همراهش

مگه میشه تازه زایمان کرده باشم بره بگیره چی 

حالا برم هم با اختلاف نظر ما دوتا مگه میشه اسم گذاشت 

وای نه توروخدا واسه بچه اینا اصلا مناسب نیستناِلآی:ماه ایل،زیباروی ایل اِما: کامل و بی نقصمَهوا: ماه ...

اسم پسر هم میگی 

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

هانیه عسل زهرا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ایم زهرا هم بامعنی هست هم خوش اواسط.. 

قدیمیم نمیشه به نظرم هیچوقت

عسلم خوبه

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

زهرا

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
ایم زهرا هم بامعنی هست هم خوش اواسط.. قدیمیم نمیشه به نظرم هیچوقتعسلم خوبه

نه تورو خدا عسل چیه اخه

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
مگه میشه تازه زایمان کرده باشم بره بگیره چی حالا برم هم با اختلاف نظر ما دوتا مگه میشه اسم گذاشت

من نظرم رو دادم

خواهرم به شوهرش گفته اسمی که دوس دارم رو شناسنامه نگیری منم بچم رو با اسمی که خودم انتخاب کردم صدا میکنم 

من نظرم رو دادمخواهرم به شوهرش گفته اسمی که دوس دارم رو شناسنامه نگیری منم بچم رو با اسمی که خودم ان ...

میترسم اینطوری دو اسمه بشه 

مث خودم🫤

سپینود😶

اره اسم یکی از همکلاسی های خواهرمه 

خودم خیلی خوشم اومد

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت