2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کدوم کیمیا

سریاله 

مهراوه شریفی نیا توشه

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

گوشی نداری؟ پس این چیه دستت

گوشی ساده کم جا . گوشی خوبمو دزدیدن

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

چجوری اینقد بیکاری؟!!منم یه بچه دارم ولی ب زور خودمو بیکار میکنم فیلمو ببینم 😂😂😂

صبح که بیدارشدم همه ی کارامو یک ساعته انجام دادم،ظرف شستن،جمع آوری وجاروکردن،ناهارپختن،لباس وحیاط وسرویس شستن،بعدم ناهاربچمودادم بردمش مدرسه واومدم،ازوقتیم که اومدم بیکارفقط درازکشیدم،دوباره عصرم یه یک ساعتی کاردارم،همین

اعصابمو خرد میکنه این فیلمبا‌ گریم های حال بهم زنشدختره رو یه طوری قهوه ای کردن انگار بچه ۴ ساله رنگ ...

آره خیلی بد گریم کردن

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

پس چجوری اینجا اومدی

با یه گوشی کم جا . به زور گوگل وصل میشه

گوشی خوبمو دزدیدن

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

مجبوریم این تکراری هارو ببینیم من ک هر چی ب شوهرم میگم ماهواره بگیر گوش نمیده

ماهواره آشغال عشقم . فیلیمو رو نصب کن کلی مستند و فیلم های نمایش خانگی و سینمایی و انیمه ببین

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

اعصابمو خرد میکنه این فیلمبا‌ گریم های حال بهم زنشدختره رو یه طوری قهوه ای کردن انگار بچه ۴ ساله رنگ ...

آره دقیقا😂

ابروهای کیمیا هم رنگش خیلی بده مثلا دختره اونجا ولی رنگ گذاشتن

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

وای اره مخصوصا اونجا که اومده بوددم در با بابای کیمیاحرف بزنه،ابروی کیمیاهم خیلی زشته انگارخطخطی کردن

ماهواره آشغال عشقم . فیلیمو رو نصب کن کلی مستند و فیلم های نمایش خانگی و سینمایی و انیمه ببین

عزیزم یه کاااارت پررر پول میخاد ک هی شارژ بگیرم بسته بزنم 😂😂 

عزیزم یه کاااارت پررر پول میخاد ک هی شارژ بگیرم بسته بزنم 😂😂

نه به صرفه اس تخفیف هم داره منم وضع مالی مون متوسط به پایین ولی سه ماهه ش می‌خریم خوبه

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨