2777
2789
عنوان

♦️♦️♦️دوستان کمک ♦️♦️♦️

72 بازدید | 17 پست

من پریودم پنج روزه هست ولی دارم میرم تو۷روز پریودم قطع نشده چی بخورم قطع بشه دیگه جون ندارم 

میشه دخملی تودلیم یه صلوت بفرستیدسالم بیادبغلم‌😍😍😍😘😘

هرروز 2بار قرص مفنامیک اسید بخور

منم خونریزیم زمان پریود زیاد بود وخیلیم شکمم دردمیکرد مفنامیک خوردم بهترشدم

کل دنیا یه طرف،عشق من یه طرف😊                          همسرعزیزم تو بهترین اتفاق زندگیمی،تا روز آخر عمرم عاشقانه میپرستمت،کاش همه ی مردهای دنیا مثل توبودند،دنیا بهشت میشد،جان ودلم فدای تو❤تیکر عروسیمه 😊😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرروز 2بار قرص مفنامیک اسید بخور منم خونریزیم زمان پریود زیاد بود وخیلیم شکمم دردمیکرد مفنامیک خورد ...

۴تاخوردم 😉😭😭😭

۴تاخوردم 😉😭😭😭

برو دکتر پس

کل دنیا یه طرف،عشق من یه طرف😊                          همسرعزیزم تو بهترین اتفاق زندگیمی،تا روز آخر عمرم عاشقانه میپرستمت،کاش همه ی مردهای دنیا مثل توبودند،دنیا بهشت میشد،جان ودلم فدای تو❤تیکر عروسیمه 😊😊

روزی دو مرتبه یک قاشق نشاسته رو تو یک لیوان آب جوش حل کن بخور.یا سیب ترش رو با پوست و هسته روزی دو تا بخور .

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
روزی دو مرتبه یک قاشق نشاسته رو تو یک لیوان آب جوش حل کن بخور.یا سیب ترش رو با پوست و هسته روزی دو ت ...

واقعاتاثیرداره 

واقعاتاثیرداره 

بله عزیزم برای خونریزی زیاد توصیه میشه و بند میاره .

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
مامانم گفت شیرتخم مرغ بخور به نظرتون خوبه 

شیر و تخم مرغ برای تقویتتون خوبه به خاطر اینکه ضعیف شدید .

پس قطع نمیکنه

واسه قطع خونریزی نشنیدم تا حالا