2777
2789
عنوان

مشاوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2599 بازدید | 151 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ببخشید مزاحم شدم

گفتید در مورد دارو تجربه داری

من بخاطر مشکلی چند روز هستش به شدت غم دارم و یه سر گریه میکنم دیشب رفتم دکتر قرص اعصاب پوکساکیم بهم داد

کهرهیچ تاثیری نداشته لطفا اگه دارویی میشناسید که عادت نکنم و موقعتی حالامو خوب کنه بگید

ممنون🙏

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

سلام ببخشید مزاحم شدمگفتید در مورد دارو تجربه داریمن بخاطر مشکلی چند روز هستش به شدت غم دارم و یه سر ...

درود بر شما وقتتون ب شادی. هیچ دارویی خوب مطلق نیس جدا از خاصیت عوارض جانبی خودشو داره 

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه
درود بر شما وقتتون ب شادی. هیچ دارویی خوب مطلق نیس جدا از خاصیت عوارض جانبی خودشو داره

نمیشه دارو مصرف نکنم ضربه بزرگی خوردم که بدون قرص اعصاب گمان نکنم رفع بشه

۵سال قبل آسنترا میخورد یه هفته اما عوارض بدی مثل کنترل نداشتن رو فک داشتم 

لطفا اگه قرص میدونید دریغ نکنید

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

نمیشه دارو مصرف نکنم ضربه بزرگی خوردم که بدون قرص اعصاب گمان نکنم رفع بشه۵سال قبل آسنترا میخورد یه ه ...

بستایش داره چ مشکلی ب چ دلیل خوردید

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه

سلام. دکتر زنان قرص متفورمین برام نوشته بود. دو روز خوردم حالم خوب بود ولی روز سوم صبح که بیدار شدم به حدی بی حال بودم و معدم ضعف داشت که اصلا نتونستم از جام بلند بشم. قرص رو از اون به بعد قطع کردم. بنظرتون اون علائم مربوط به قرص بوده؟ کار درستی بود که قطع کردم؟

سلام. دکتر زنان قرص متفورمین برام نوشته بود. دو روز خوردم حالم خوب بود ولی روز سوم صبح که بیدار شدم ...

ددرود بر شما وقتتون ب شادی. قرص متفورمین اولا نیاز ب آب فراوان داره بعدم با شکم خالی ضعف بی‌حالی افت قند و فشار میاره

سلام من قرص چاقی هیرو میخورم بازوم پلاتین داره بنظرتون ظرری واسش داره یا نه

+چرا حذفشون کردی‌.؟.                                                      _چون برای خودم، برای زندگیم و آرامشم، روح و روانم وآیندم احترام بیشتری دارم!!! 

سلام من قرص چاقی هیرو میخورم بازوم پلاتین داره بنظرتون ظرری واسش داره یا نه

هیرو‌یا هیرویت

هیرو‌یا هیرویت

هیرو

+چرا حذفشون کردی‌.؟.                                                      _چون برای خودم، برای زندگیم و آرامشم، روح و روانم وآیندم احترام بیشتری دارم!!! 

هیرو‌یا هیرویت

عکسشو بزارم