2789
قربوننت😂🌱 تو خوبیاخرم نیومدی باهم فرار کنیم حسودا چشمون کردن😂میگم من به حس تو راجب خودم ایمان دار ...

پیشه لطفا از منم جواب بدی 

حسش بهم چیه 

لطفا برای حاجتم‌یه صلوات می‌فرستید 🧡❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باباشو نمیدونم راستشولی خواهر فک کنم نداره اصن😂🥹عبنداره اون اولی ولی درست بوداگ چیز دیگم حس کردی ب ...

حست به کارم چیه؟!

فقط دلم خدا میخواد وبس .....میخوام یه روزی برسه پرواز کنم تا افق غروب آسمان 😍🌹......................خداااااا ای کاش روزی برسه من عروس خونه ایی بشم که منو مثل دختر خودشون بدونن ،منو دوس داشته باشن ، متدین و از مومنات واقعی ات باشن واقعا با ایمان باشن و در راهت قدم بردارن منم بشم همنشین چنین افرادی ..............وسر تو بغل کسی بزارم  که از همه جهات در زندگی حمایتم کنه و بشه رفیق بشه همدم راستین ،صادقین .......پیشش یه زندگی الهی که خودت برام جور کنی داشته باشم وتا زنده ام از زندگیم نهایت لذت دنیا رو ببرم 🤍✨🍃دلم پر میکشه واس چنین زندگی که تارو پودش دست خداست.❤️خدا خودت برام جور کن ❤️آمین 
والا حس میکنم پسره یه کراش ریزی داره کارمند بانکه؟ برو ببینش به قیافش توجه نکن وای من اینجوریما قیاف ...

کارمند هست ولی بانک نه

وای دقیقا اینام میدونن من قیافه پرستم هی میگن حالا یکم بیا ببینش😂😂😂

بابا من مشکلم چیز دیگس برم ببینم ک تمومه😂

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
کارمند هست ولی بانک نهوای دقیقا اینام میدونن من قیافه پرستم هی میگن حالا یکم بیا ببینش😂😂😂بابا من ...

لطفا بگو حالش بدون من خوبه یا نه ؟

لطفا برای حاجتم‌یه صلوات می‌فرستید 🧡❤️