2777
2789
عنوان

داداشم میگه 🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 41 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آفرین پسر خوب اینو که داری می تونی به حرف تواهرت گوش نکن و برو دنبال علاقت و فراموش نکن آینده آدم در ...

الان دهمه عزیزم  و اینکه مدرسه فنی شهرمون به شدت خرابه 

ببین من رفتم تجربی سه سال دبیرستانم با استرس و بدبختی گذشت دوسالم پشت کنکور موندم موفق نشدم توش..چرا ...

ببین من خودمم می گفتم بزو دنبال علاقت خودش تجربیو انتخاب کرد الان دهم تجربیه یهو جو گرفتش بعدم محیط مدرسه فنی خیلی خزابه همه از دم سیگاری و گل می کشن

بچه ها مدرسه ای هم که می خواد بره فنیه و محیطش به شدت خراب برای همین خانوادم نگرانن

بزار بگم براتون که همه مدارس همینه.فقط بعضی ها در مدارس بهتر نقاب بهتری زدن و هنوز لو نرفته اند

درضمن شخص خودش باید خود دار باشه و آموزش مهارت حضور در جامعه رو دیده باشه 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

ببین من خودمم می گفتم بزو دنبال علاقت خودش تجربیو انتخاب کرد الان دهم تجربیه یهو جو گرفتش بعدم محیط ...

به قول یکی از دوستان راضیش کنین بره ریاضی 

بگین از این طریقم می‌تونه مهندسی کامپیوتر رو راحت قبول بشه

خب چرا ریاضی نمی خونه؟اینحوری قبولیشم برای مهندسی کامپیوتر راحت تره

ریاضی استعدادشو نداره از کامپیوتر و برنامه نویسی خوشش میاد مثل جون های امروزی به کار به سیستم علاقع داره میگم در کنار درست کلاس برنامه نویسی برو اصلا وقتی تو بهترین مدرسه شهر درس می خونی 

خانوادم میگن درسش به درک بره فنی بچه خراب میشع

به قول یکی از دوستان راضیش کنین بره ریاضی بگین از این طریقم می‌تونه مهندسی کامپیوتر رو راحت قبول بشه

مهندسی کامپیوتر درامد داره؟ 

ما چند تا مهندسی داریم همه بیکار 

بذارید هرچی دوست داره بخونه کی گفته کامپیوتر آینده نداره، من عاشق هنر بودم، مامانم نذاشت برم میگفت ح ...

الان ثبت نام کرده مدرسه کلی شهریه داده کتاب منبع اینا همه به درک مدرسش محیطش خرابه 

ولی واقعا بازار کار تجربی بخوای نسبت به هنر مقایسه کنی قابل مقایسه نیست هنر توش عشق هست اما پول به ندرت 

تجربی اگه موفق می شدید زندگیتون زیر و رو میشد