2777
2789
خرگوشه حسابی مامانمو از تنهایی دراورده دیگه روزا که بابام و خواهرم سرکارن منم که خونه خودمم مامانم س ...

وااااااییی  اینجوری میگی بیشتر دلم اب میشههههههههه اصن همین الان میخواممممم

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خرگوش ماده نازایی میاره، بعضیهاشون،پریودم میشن🐀💓🌷

جدییییییی؟؟؟

من شنیدم فقط در کنار نر باشه پریود میشه

واااااقعاااااا ؟؟؟؟؟؟    

اره بخدا.تازه خوکچه هندی و همستو هم داشتم.الان عکساشون تو هارده نمیتونم اینجا بزارم وگرنه میزاشتم ببینی.دوتا خرگوش اندازه کف دست خریدم سفید یک دست چش قرمز ولی بزرگ شدن تو خونه بدو بدو بابا بردشون خونه دوستش😭ی خرگوش دیگم داشتم سفید کرم بود اون کالباس میخورد خیلی خوب بود😭ولی شب مامانم بهش غذا داد گذاشت تو قفس اینم میخواسته بیاد بیرون لای در گیر کرده بود خفه شده بود😢اون شب تا صب گریه کردم.مجبور شدن واسم عروس هلندی خریدن هنوز دارمش عروسه رو ولی لاله حرف نمیزنه😂

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
اره بخدا.تازه خوکچه هندی و همستو هم داشتم.الان عکساشون تو هارده نمیتونم اینجا بزارم وگرنه میزاشتم بب ...

اااااوخیییی طفلیاااااا خیلیییی بده

منم همستر داشتم پیر شد بابام بردش پارک ساعی

عروس هلندیم داشتم بابام و میدید جیغ میزد بابامم دادش به یکی

اااااوخیییی طفلیاااااا خیلیییی بده منم همستر داشتم پیر شد بابام بردش پارک ساعی عروس هلندیم داشتم ب ...

😂😂😂😂خوکچه هندیم بابامو دیوونه مرده بود تا میرف سر یخچال اینقد سوت میزد تا واسش ی چیزی بزاره😂ابروشو میبرد هر وقت میرف سریخچال😂

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
اااااوخیییی طفلیاااااا خیلیییی بده منم همستر داشتم پیر شد بابام بردش پارک ساعی عروس هلندیم داشتم ب ...

کلا باباها دوس دارن حیوون داشته باشیم با حیوونامونم مشکل دارن😂

😂😂😂😂خوکچه هندیم بابامو دیوونه مرده بود تا میرف سر یخچال اینقد سوت میزد تا واسش ی چیزی بزاره😂ابر ...

عاااالیییییی بوووودددد

عاااالیییییی بوووودددد

😝😝😝😝

کلا باباها دوس دارن حیوون داشته باشیم با حیوونامونم مشکل دارن😂

اره واقعا من بابام عادت داشت رو مبل پاشو بندازه رو هم نشسته بخوابه

من یه جوجه داشتم از پاها بابام میرفت بالا سرشو میکرد زیر پیراهن بابام میخوابید  

کاره دیگههههه     اخه میگن موهاش نازایی میارهههه

نه میدونی اون برای موهاشه حواست به موهاش باشه درست میشه

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))