2777
2789
عنوان

معرفی دکتر قلب خوب در تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 140078 بازدید | 51 پست
عزیزم آنژیو رو نمیدونم ولی اولین بار خودش میبینه رفتی اونجا به منشیا تاکید کن که میخوای مامان گلت رو ...

واااااااااااای ببخشید تاریخ پستت برای 16 بوده ببخشید من زیاد نمیام اینجا ...انشاله دیر جواب نداده باشم

واااااااااااای ببخشید تاریخ پستت برای 16 بوده ببخشید من زیاد نمیام اینجا ...انشاله دیر جواب نداده با ...

مرسيييي عزززيز دلم نه قربونت برم دير نشده اتفاقا منتظر پيامت بودم حتما ميبرم پيشش و تاكيد ميكنم دكتر خودش ببينه مرسييي عزيزم حتما اگر بازم سوالي داشتم مزاحمت ميشم 😍😍😍😘😘😘😘😘

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من خودم کار تخصصی دکترای قلب درمانگاه ارمغان و دیدم خوبه به نظر من برای دکتر خوب برید اونجا ...

اینجا هم ادرس و تلفن پزشکان قلب خوب توی تهران هست و میتونید برای خودتون یه دکتر خوب پیدا کنید

دکتریاب - متخصص قلب خوب در تهران

مرسی عزیزم خوبه دکترش پدرم حالش خوب نیست چندتا دکتر رفت نوسان فشار شدید پیدا کرده بعد آنژیو

من از چند تا دکتر قلب پرسیدم دکتر آرزو خسروی رو پیشنهاد کردن چون من کلا محل کارم توی یک ساختمان پزشکانه و دکترای زیادی رو میبینم. کلا آنژیو خیلی دقت میخواد. اکثر دکترای قلب مثل دکتر نجفی و دکتر یزدانخواه آنژیوگرافی دکتر خسروی رو تایید می کردن. سرچ کنید دکتر آرزو خسروی میاره 

دکتر ضرغام حسین احمدی پروفسور هستن فرشته ان باور کنید بهترین دکتر قلب دنیان انسان واقعی اولین پیوند رو ایشون انجان دادن تو رزومشون هست مطب نارن تو بیمارستان مسیح دانشودی که دولتی هست ویزیت میکنن ن

دلارام جونم سلام عزیزم دیروز بابا رو بردیم پیش دکتر ماندگار قیامت بود از ساعت ۲ نشستیم ساعت ۷ عصر نو ...

سلام ببخشید عذر میخوام 

راجع به دکتر ماندگار سوال داشتم 

میخواستم ببینم بدون وقت چه جوری میشه ویزیت شد 

چه قد طول میکشه؟

مطبشون کجاست اگه ادرسشو لطف کنی🙏

دکتر غلامحسین فاتحی فلوشیپ آنژیوپلاستی.عالیه.ویژگی خوبش اینه که دلسوزه و قبل از نسخه نویسی به حرف بیمار خوب گوش میده و وقت برای معاینه میذاره.اطلاعاتش داخل سایتش هست.
www.drghfatehi.com

سلام دوستای خوبم، منم رفتم پیش دکتر صادقی قهرودی متخصص قلب و فوق تخصص آنژیوگرافی هستش، راضی بودم؛

مشکلم رفع شد اونم با یکی دوتا نسخه

دکتر خوبیه

آدرس سایتشم می ذارم براتون که بتونین پیداش کنین

https://drghahrodi.com/