2777
2789
زده بودم ، کلا همه پیام نورای اطراف رو زدم ، از شانس دورترینشو اوردم

شنیده بودم قبلا یه سری موسساتی بود میرفتی چند تا کتاب مال ترم اول پیام نور بهت میدادند میخوندی نمره ات به حد نصاب میرسید دانشجوی پیام نور حساب میشدی میرفتی ترم دو الان نمیدونم چه جوریه تو سایت ثبت نام کردی؟

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
شنیده بودم قبلا یه سری موسساتی بود میرفتی چند تا کتاب مال ترم اول پیام نور بهت میدادند میخوندی نمره ...

نه من ، توی انتخاب رشته با سوابق رو هم زدم ، الان فکر نکنم این قانون باشه 

اگه بود ک پیام‌نور شهرمون میگفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من ، توی انتخاب رشته با سوابق رو هم زدم ، الان فکر نکنم این قانون باشه اگه بود ک پیام‌نور شهرمون ...

یعنی الان پیام نورها کلا ربطی به آزمون کنکور ندارند؟

دارن، کلا موقع انتخاب رشته، با سراسری باهم میزنی انتخاب رشته رو ، من ک اینجور زدم

عزیزم خب من از اولش پرسیدم باکنکور بودی یا بدون کنکور گفتی بدون کنکور واسه همینم هست که تهران قبول شدی اون بدون کنکورش شهر خودت قبول میشی 

نه من ، توی انتخاب رشته با سوابق رو هم زدم ، الان فکر نکنم این قانون باشه اگه بود ک پیام‌نور شهرمون ...

الانم قطعا مدل فراگیر یا بدون کنکور داره قدیم داشت بعد الان که دانشجوهاش بیشترم شدند  نداشته باشه 

سلام عزیزم حضوری رفتی دماوند ثبت نام کردی ؟ من مجازی ثبت نام کردم متاسفانه تائید نکردن باید فردا برم ...

چرا؟ کافی نت رفتی ؟

من مجازی ثبت نام کردم و اوکی شد ، فردا میرم حضوری

چرا؟ کافی نت رفتی ؟من مجازی ثبت نام کردم و اوکی شد ، فردا میرم حضوری

اره عزیزم رفتم حضوری به عنوان مهمان ترمی هم اقدام کردم برای شهر خودمون 

خدایی که آرامش من است🙂❤️