وضعیت رشته پزشکی هر روز داره بدتر میشه و در آینده نه چندان دور آثار اونو بر سلامت مردم خواهیم دید ، مسئولانی که در گذشته رشته های مهندسی را نابود کردند ،حالا سراغ پزشکی آمده اند ، دانش آموز هایی که تا چند ماه پیش از افزایش ظرفیت پزشکی ذوق میکردن ، حالا خودشان قضاوت کنند ، بیمارستان های ما گنجایش این ظرفیت رو ندارن و درحال منفجر شدن هستن، کیفیت آموزش همین الان هم پایینه و بسیار پایین تر خواهد رفت ، بعضی ما رو متهم به سیاه نمایی می کنن ، اما ما فقط واقعیتی رو برای شما میگیم که باورش برای خیلی ها سخته . کل ظرفیت دهه هشتاد با ظرفیت سال 1402 +1403 برابر هست
اخه تا کی با زور میشه کاری کرد؟ دو سال طرح برن بعدش چی؟ من همه ی دوستام بعد طرح یا کلینیک زیبایی زدن یا از ایران رفتن یا کار نمیکنن حتی تخصص هم نمیخونن الان رشته های مادر تخصص مثل داخلی اطفال طب اورژانس و بیهوشی بدون رزیدنتن بیمارستان مفید به اون بزرگی فقط سه تا رزیدنت اطفال داره این یهنی مرگ پزشکی و بیشترین آسیب رو مردم فقر میبینن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مشکل این که مردم مهندس های بی سواد در نظر میگیرن الان یه پروژه برای اداره آب استان زدم مانیتورینگ کن ...
اره واقعا
تازه برا پسرا احتمالا باز کارش بهار باشه تا ما دختر ها
من خودم دوست دارم معماری قبول بشم بعد همه میگن کی میاد به تو کار بده تو کوچولویی بچه ای و این حرفا کلا میترسم این همه درس بخونم واقعا کسی بهم کار نده 😐😅
تو برای همیشه رفته ای و من تا ابد جانم برای نبودت درد میکشد:)