2777
2789
عنوان

مرگ پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 25 پست
دقیقا بعد میان از پرستیژ و بازار کار تجربی و پزشکی حرف میزنن بخدا که درآمد یه پروژه مهندسی حقوق یک م ...

مشکل این که مردم مهندس های بی سواد در نظر میگیرن 

الان یه پروژه برای اداره آب استان زدم مانیتورینگ کنتر ها 400 ملیون تومن 

دکتر هزار یه جور مالیات باید بدن یه عمر هم درس بخونن

هیچ خبری نیست ...😉
تعهد مگ نمیگیدن.فک میکردم اجباریه

اخه تا کی با زور میشه کاری کرد؟ دو سال طرح برن بعدش  چی؟ من همه ی دوستام بعد طرح یا کلینیک زیبایی زدن یا از ایران رفتن یا کار نمیکنن حتی تخصص هم نمیخونن الان رشته های مادر تخصص مثل داخلی اطفال طب اورژانس و بیهوشی بدون رزیدنتن بیمارستان مفید به اون بزرگی فقط سه تا رزیدنت اطفال داره این یهنی مرگ پزشکی و بیشترین آسیب رو مردم فقر میبینن

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل این که مردم مهندس های بی سواد در نظر میگیرن الان یه پروژه برای اداره آب استان زدم مانیتورینگ کن ...

اره واقعا 

تازه برا پسرا احتمالا باز کارش بهار باشه تا ما دختر ها 

من خودم دوست دارم معماری قبول بشم بعد همه میگن کی میاد به تو کار بده تو کوچولویی بچه ای و این حرفا کلا میترسم این همه درس بخونم واقعا کسی بهم کار نده 😐😅

تو برای همیشه رفته ای و من تا ابد جانم برای نبودت درد میکشد:)

اره واقعا تازه برا پسرا احتمالا باز کارش بهار باشه تا ما دختر ها من خودم دوست دارم معماری قبول بشم ب ...

کی میگه من مهندس ناظر خانم آنقدر میشناسم که

تو حوزه خودمم یه خانم میشناسم دوستم ماهی 50 در میاره طراح uiux

هیچ خبری نیست ...😉
پزشکی تعهدی باید 10 سال در منطقه محروم کار کنه

من خودم طرحم اطراف تهران بود چه برسه مناطق محروم بیچاره شدم کار زیاد و حقوق کارمندی با مسئولیت زیاد هر روز گریه میکردم 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

کی میگه من مهندس ناظر خانم آنقدر میشناسم کهتو حوزه خودمم یه خانم میشناسم دوستم ماهی 50 در میاره طراح ...

خودم علاقه داشتم برا همین ریاضی رفتم که مهندسی بخونم 😅

یکم محیط دانشگاش و حتی کارش مرودنس یعنی به درد خانوم هام میخوره ؟

وای مرسی چقدر امیدوار شدم من همش فکر میکنم در آینده پشیمون بشم 

تو برای همیشه رفته ای و من تا ابد جانم برای نبودت درد میکشد:)

خودم علاقه داشتم برا همین ریاضی رفتم که مهندسی بخونم 😅یکم محیط دانشگاش و حتی کارش مرودنس یعنی به در ...

نگران نباش اصلا فقط سعی کن یه حرفه ای رو یاد بگیری و توش‌ متخصص بشی 

اگه متخصص اون حرفه باشی نه به پارتی نیاز داری نه هیچی  التماس میکنن فقط برنامه ریزی کن و یاد بگیر 

هیچ خبری نیست ...😉