2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

منم به هیشکی نگفتم حاملم شوهرم گف بعد آنومالی بگیم

انشالله ک پسره نینیت با ذوق و شوق بیای ب همه بگی برا منم دعا کن اطرافیان مزخرفی دارم از زبونشون میترسم 

تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده
انشالله ک پسره نینیت با ذوق و شوق بیای ب همه بگی برا منم دعا کن اطرافیان مزخرفی دارم از زبونشون میتر ...

چشم عزیزدلم حتما دعات میکنم و همینجا میگم که نی نی چیه 

انشالله نی نی توهم سالمه و جنسیت دلخواهته عزیزدلم 

منم اطرافیان مزخرفی دارم بخدا فقط به خاطر حرف اوتا‌ وگرنه برام‌مهم نیست توکل به خدا🥺🥺❤❤

با افتخار ترکم 😁
چشم عزیزدلم حتما دعات میکنم و همینجا میگم که نی نی چیه انشالله نی نی توهم سالمه و جنسیت دلخواهته عزی ...

عزیزم

من سر دخترم اینقد چرت و پرت گفتن و زخم زبون زدن 

حالا از روزی ک فهمیدم باردارم همش استرس جنسیت رو دارم خدا ازشون نگذره بچه مال ماس باید ب بقیه جواب پس بدیم 

عزیزممن سر دخترم اینقد چرت و پرت گفتن و زخم زبون زدن حالا از روزی ک فهمیدم باردارم همش استرس جنسیت ر ...

منم بخدا با اینکه بچه اولم بود شوهرم باهام یه هفته حرف نزد انگار تقصیر منه مادرشوهرم قیافه میگرفت 🥺🥺🥺خدا نگذره ازشون الانم که حاملم نمیگه به هیشکی تازه میگف بریم ازمایش جنسیت اگه دختر بود سقط کنیم من قبول نکردم 

فقط از خدا میخوام پسر باشه چون هی بهم میگه دختر زا 🥺🥺🥺🥺🥺خیلی تیکه میندازه کاش خدا اینارو ببینه و خودش حاجتمو بده 😭😭😭😭

با افتخار ترکم 😁
منم بخدا با اینکه بچه اولم بود شوهرم باهام یه هفته حرف نزد انگار تقصیر منه مادرشوهرم قیافه میگرفت 🥺 ...

انشالله ک خدا خودش کمکت کنه من شوهرم خوبه حتی الان اسم دخترم پیشنهاد میده ولی ته دلش میدونم پسر دوس داره اما امان از زبون بقیه 

انشالله ک خدا خودش کمکت کنه من شوهرم خوبه حتی الان اسم دخترم پیشنهاد میده ولی ته دلش میدونم پسر دوس ...

کاش شوهر منم براش مهم نبود ولی هست هی میگه فلانی چندتا پسر داره من ندارم خیلی اذیت میکنه ...الهی امین .

با افتخار ترکم 😁

دخترت چندسالشه؟ خودت چندسالته؟ 

من دخترم ۳ونیم خودمم ۲۲ سالمه قبل بارداری هم رژیم دست و پا شکسته گرفتیم و شوهرم قرص اینا خورد روز تخمک گذاری هم اقدام کردیم من ماه دوم اقدام با دوبار اقدام باردار شدم فقط روز تخمک گذاری

با افتخار ترکم 😁
دخترت چندسالشه؟ خودت چندسالته؟ من دخترم ۳ونیم خودمم ۲۲ سالمه قبل بارداری هم رژیم دست و پا شکسته گرفت ...

دخترم نزدیک ۶ 

خودم ۲۷ سالمه 

من رژیم و اینا هم نگرفتم فقط سپردم ب خدا گفتم خدایا من پسر دوس دارم ولی بازم هرچی خودت صلاح میدونی