2777
2789
عنوان

میشه بیایین ⁉️⁉️🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 45 پست
یه ماه مونده ب عروسی میگم بهتر نیست یکم صبر کنم ده روزی موند ب عروسی نگفتن بعد بگم

ارره عزیزم صبر کن پس

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه عزیزم نمیشه ک اون الان علنن شوهرم فقط دعوت کرده. منو حتی ادمم حساب نکردهشمارمو داشت یه زنگ میزد ...

توعم نرو بعدا گفت چرانیومدی بگو کارواجب داشتم

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

توعم نرو بعدا گفت چرانیومدی بگو کارواجب داشتم

باید قبلش با شوهرم درمیون بزارم

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 
ما قهریم با پدر و مادرشخودشم با شوهرم حرف میزنه ولی من نه البته من شمارشو ندارم ولی اون مال منو داره

این جور موقع ها نباید دیگه گله کنی چون میگی قهر هستم

اگه میخوای با تو هم مثل بقیه رفتار بشه یکم خود دار باشین کمتر قهر باشین اخه قهر مال بچه اس 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

این جور موقع ها نباید دیگه گله کنی چون میگی قهر هستماگه میخوای با تو هم مثل بقیه رفتار بشه یکم خود د ...

وقتی بیرونمون کردن از خونه چیکار کنیم پس؟ 

با پدر و مادرشوهر قهریم عروس خانم ک قهر نیست!!! 

سلام

سخت نگیر 

و توی عروسی و عزا مسائل رو بذار کنار

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
سلامسخت نگیر و توی عروسی و عزا مسائل رو بذار کنار

این دعوت نکردناشون رو نادیده بگیرم؟ 

این دعوت نکردناشون رو نادیده بگیرم؟

بله 

ولی سر حوصله یه وقت خوب به همسرت بگو همین کارای کوچیک و درایت ها محبت میاره کاش یکی به خواهرت این چیزا رو یاد میداد

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بله ولی سر حوصله یه وقت خوب به همسرت بگو همین کارای کوچیک و درایت ها محبت میاره کاش یکی به خواهرت ای ...

مرسی عزیزم 

وقتی بیرونمون کردن از خونه چیکار کنیم پس؟ با پدر و مادرشوهر قهریم عروس خانم ک قهر نیست!!!

منظورم با خواهر شوهرت بود !!

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

وقتی بیرونمون کردن از خونه چیکار کنیم پس؟ با پدر و مادرشوهر قهریم عروس خانم ک قهر نیست!!!

معلومه اصلا اعصاب نداری ا؟؟

میشه یه راهنمایی کوچیک کنی؟ بگی چجوری بهش بگم ک محکم باشه و جدی بگیره

اول یه موقعیت مناسب پیدا کن حال همسرتون خوب باشه 

بگو بخ سلامتی عروسی دعوتیم؟ منم دعوتم؟ به اولش به شوخی خنده بگیر بعد درکمال ارام بگو از خواهرت بپرس چرا بهم زنگ نزده بگو یا اون بیاد از دلم در بیاره یا بوید دوتایی بریم