2821
2789
عنوان

پاستا

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 30 پست

خوشمزس من اول بیرون خوردم بعد دیدم اوکیه دیگه یاد گرفتم تو خونه میپزم بچه هامم عاشقشن ، مرغ رو تیکه کن با کره تفت بده بهش قارچ و سیر رنده شده اضافه کن اینا که پخت بهشون خامه بزن با کمی شیر که رقیق بشه پاستا ی پخته رو اضافه کن باهم تفت بده غلظتش باید مثل فرنی باشه تقریبا اگه سفت بود شیر بزن اگه شل بود خامه بزن ،میزان خامه بیشتر از شیر هست، ادویه هاشم فلفل سیاه ،اویشن فراوانه پنیر پیتزا هم میشه زد که کمی کش بیاد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ما تاحالا نخوردیم. ب نظرتون با ذائقمون جور در میاد؟

ما از کجا بدونیم ذائقه ی شما رو😂😂😂😂

با مال ما جور در نمیاد چون مرغ و شیر و خامه هست

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

همین الان پاستا ابفردو خوردم تموم شد من بابام اولا لب نمیزد الان خودش میگه درست کنین من دو مدل پاستا ...

شوهرمنم هر وقت میپزم میگه اخه این چیه پختی بعد بشقاب بشقاب پر میکنه میخوره 🫤😂

منو همسرم عاااشقشیم

ببین فیله مرغ یا سینه مرغ و تیکه تیکه کن در حد 4 سانت نهایت با زردچوبه نمک فلفل مزه دارش کن من پودر سیرم میزنم

بعد تو ماهیتابه روغن بریز و سرخشون کن یکم ک رنگشون برگشت قارچ و خرد کن قارچ نگینی پاستا رو خوشمزه تر میکنه

قارچا رو اضافه کن و بعد اینکه آب قارچ ها خشک شد شیر و خامه رو اضافه کن و هم بزن تا یک دست بشه بهش آویشن و پودر سیر فراوون اضافه کن ولی ن درحدی ک تو ذوق بخوره  و بزار جوش بخوره یکمم پنیر پیتزا اضافه کن ولی توجه کن موادت باید رقیق باشه نزاری خیلی غلیظ بشه

در حین اینکه اینا رو آماده میکنی آب و بزار جوش بیاد توش نمک و روغن بریز یکم و ماکارانی یا پنه ات رو بریز تو آب جوش حدود 6 تا 8 دقیقه روی بسته بندیش نوشته بزار جوش بخوره بعدشم با آب سرد آبکشیش کن و بریز داخل ماهیتابه ات و با موادت هم بزن تبریک میگم پاستای خوشمزهههه ات آماده است  

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
منو همسرم عاااشقشیمببین فیله مرغ یا سینه مرغ و تیکه تیکه کن در حد 4 سانت نهایت با زردچوبه نمک فلفل م ...

خامه گرم بشه بد نمیشه؟ نمیشه رب زد😂😂😂

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
خامه گرم بشه بد نمیشه؟ نمیشه رب زد😂😂😂

خب رب بزنی ک میشه ماکارانی

نه بد نمیشه

ولی شاید اولش خوشتون نیاد من مامانم اولا دوست نداشت ولی الان عاشقشه

برای بار اول کم درست کن اگر دوست داشتید بیشتر درست کن

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
خب رب بزنی ک میشه ماکارانینه بد نمیشهولی شاید اولش خوشتون نیاد من مامانم اولا دوست نداشت ولی الان عا ...

سس مایونز چطور؟ بجای خامه و شیر بزنم میشه؟

اونوقت میشه سالاد ماکارونی😅ببین کلا طعمشون‌کامل متفاوتهسس کجا شیر و‌خامه کجا

😁ذهن فقیر شنیده بودم ذهن من فک کنم بی کلاسه😁😁😁

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز