2777
2789
عنوان

عکس بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 6580 بازدید | 927 پست

پاشید دیگه برید بخابید.

الان یا دعوا میشه یا مغرب میاد.

پاشید.

دیگه تموم شد.

بریم تاپیک بغلی.

👈گاهی خــــــــــــــــــدا آنقدر صدایت را دوست دارد،که سکوت میکند تا تو‌بارها بگویی خــــــدای مــن...👉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاشید دیگه برید بخابید. الان یا دعوا میشه یا مغرب میاد. پاشید. دیگه تموم شد. بریم تاپیک بغلی.

حالا بخوابیم یا بریم تاپیک بغلی؟😏🙄

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه ها مثل قلي نباشيد خب نگا من عكسم لنز بود فوري اعتراف كردم 

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
سبیل عکست و زوم کرد همون که عینک زدی مشخص بود زیرش تیره اس 😃چشمات به قهوه ایی میزد چطور میگی سبز و ...

عزیزم اولا که عکسمو نباید سیو میکردی که حالا عیب نداره مهم نیس.دوما زوم کن عزیزم .زیرش تیره نیس.الان خود چشمو کات میکنم میذارم.

دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زدو بعد پشیمان نشد
خوب حالا چه فرقی به حاله بقیه داره یکی لنز گذاشته یا چشمه خودشه تو هم نمیگفتی😂😂😂😂

چرا نگم خب همه پرسيدن منم گفتم 

دروغگو دشمن خداست☺️😊

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
عزیزم اولا که عکسمو نباید سیو میکردی که حالا عیب نداره مهم نیس.دوما زوم کن عزیزم .زیرش تیره نیس.الان ...

من اصلا سیو نمیکنم تو برگه دیگه باز میکنم و بعدم از اخر برگه ها رو میبندم

عکس بقیه رو میخوام چیکار!!!

لازم به سيو نيس كه همينجوري هم ميشه زوم كرد