2777
2789
عنوان

دماغ عملی هس کیان

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 39 پست
من خیلی دوست دارم عمل کنمولی اطرافیان میگن خیلی قشنگهحالا نمیدونم منظورشون چیه قشنگه یا امیدوار میکن ...

منم همین وبهم میگن پشیمون میشم

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ضد درد دیگه مثه استامینوفن یا ژلوفن

چشام درد میکنن بنظرت ا درد اونه؟؟؟

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

شاید توو بینی ت زخم شده. شکستگی نیست شاید خواستی تمیز کنی یا پماد بزنی ناخنت کشیده شده

چون ظهر بدون اینکه سرم بزنم گوش پاک کن زدم ی کم خون زذ ت گوش پاک کن وقتی خشک باشه ایطور میشه لی اینکه از دماغم خون بیاد نه

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

من خیلی دوست دارم عمل کنمولی اطرافیان میگن خیلی قشنگهحالا نمیدونم منظورشون چیه قشنگه یا امیدوار میکن ...

من دماغ خودم کوچکبود ولی عاشق عمل بودم هفته پیش رفتم کردم خخخخ همه گفتن ن ولی من کردم

وخدایی ک بشدت کافیست😍من ب معجزه ی خدا ایمان دارم..
نه اون بخاطر ناراحتیه اگه دماغت درد میکرد قرص بخور

ا بس استرس دارم😔😔

خوشبحالت پس من واقعا موندم تو دو راهی

من ده سال ب خانوادم گفتم نزاشتن یهو هم خانوادم راضی شد هم پولش اومد سخت بود ولی تا ببینم نتیجه چ بشود....البته انحرافم بی تاثیر نبود 

وخدایی ک بشدت کافیست😍من ب معجزه ی خدا ایمان دارم..