2777
2789
عنوان

وای امروز روز اول دانشگاهم بود و نگهبون خوشگل

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 43 پست
وای با این فرمون جلو بری تو دانشگاه آبرو واست نمیمونه و بد نام میشیرو درست تمرکز کنسال آخر دنبال کیس ...

دقیقا همین طوره و کافیه ی بار ی چیزی بشه

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

حبیب😂😂😂

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرهنکیانم سال بالایی کجا بود😂😭

اخی حق داری پس😂😂😂

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 

رمان امشبمون‌ مهیا و محمد

🥲😂 نگهبون دانشگاهمون فامیلمون بود من اونو می‌شناختم اما چون خجالتی بودم محلش ندادم ساعت آخر برگشت هم اون بهم محل نداد اما بعد ها متوجه شدم اون روم خیلی کراش بوده و به همین خاطر تویه ی روز بارونی وقتی داشتم از دانشگاه بر میگشتم پام لیز خورد و افتادم که یهو یکی منو گرفت توی آغوشش درست فکر کردین محمد بود پایان فصل اول

تو اگر در پی آنی برو این منم که در پی خویشم و بس🤚💫
وای با این فرمون جلو بری تو دانشگاه آبرو واست نمیمونه و بد نام میشیرو درست تمرکز کنسال آخر دنبال کیس ...

😂😂😂همه همین بودیم ۱۸ سالگی الان که ۸ سال گذشته میگم چه ابلهی بوودم

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻