2777
2789
از الان به بچه هات خیلی رو نده که برن ازدواجم کنن طرفشون اذیت میکنن ،درست کن بگو بخورن همه چی ،من ال ...

بدغذایی شوهرم باعث شده بچه هام بد غذا بشن ،دقیقا مادرشوهرم بین ۴تا بچه اینو اینجور بار آورده فقط چون پسر بوده

عزیزم🥲

هیچکس جز ما زنا همدیگه رو درک نمی کنه ،امروز ۶صبح ماهی سرخ کردم برای ناهارش ببر میان وعده بوقلمون تو توستر گذاشتم صبحونه تخم مرغ آب پز کردم براش عین بچه ها آجیل ومیوه هم توساک غذاش گذاشتم بچه ها جدا ساندویج درست کردم این فقط وعده صبحونه بوده ،درنهایت با جمله تحرک نداری همون داری چاق میشی روبرو میشی حالا چاقم نیستم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچکس جز ما زنا همدیگه رو درک نمی کنه ،امروز ۶صبح ماهی سرخ کردم برای ناهارش ببر میان وعده بوقلمون تو ...

عزیزدلم🥺 بنظرم خانواده شما از محبت زیادتون ، رو آوردن به قدرنشناسی.

کاش ی مدت محبتتو دریغ کنی تا متوجه حضورت بشن.

کسانی که به ما وعده بهشت دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند...

بدغذایی شوهرم باعث شده بچه هام بد غذا بشن ،دقیقا مادرشوهرم بین ۴تا بچه اینو اینجور بار آورده فقط چون ...

خیلی بده از الان بهشون یاد بده همه مواد غذایی نعمت خداست و ارزش غذایی داره، مثلا اویج بدش میاد تو غذا بده خودش خورد کنه

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...