هیچ وقت تیکه پروندن بلد نبودم. نمیدونم باید خدا رو شکر کنم یا ناراحت باشم. اما بعضی وقتا واقعا حرصم ...
نه اینجوریه خیلی عالیه گلم . درسته شاید یه جاهایی نتونی برخورد کنی اما عوض دل کسی رو نشکستی
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکرتولد یکسالگی گل پسرم .
اگه پرتش کردی بیرون دیگه چرا دنبالشی که براش لکچر بدی؟؟؟؟ !!! مگر این که چشمت هنوز دنبال اون (سه نقطه) باشه.
ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما. ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
یه روزی همه ی راه هایی که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی💔
چه معروف شدم😍😍😍😍
ای جااااان💃💃💃💃💃💃💃🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊🌸🌸🌺🌺🌺💐💐💐
به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏