2777
2789
منم مهندسی کامپیوترم😍😍😍یه ذووق خاصی دارم با قری که تو کمرمهبنظرم کوله پشتی ساده و شیک یه کلاسور خ ...

منم عاشق رشته‌مم واییی 

دلم برا ایران تنگ شده از الان...ولی خوشحالم به هدفم رسیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا بد نیس کهببین خیلی از رشته ها شناخته شده نیستن و بقیه مسخرش میکننبه حرف بقیه توجه نکن خودت برو تح ...

وای عزیزم حرفات چقد ارومم کرد

میدونم بخداااا اونایی ک فک کنم دیپلمم ندارن همش مسخرم میکنن ولی از چند نفر متخصص پرسیدم و حتی کسایی ک ارشد و دکتراشو دارن گفتن درامد سر سام اوری داره اگ بخونی

یه خانم دکتر همینجاهم همینو گت بهم 

مهاجرتشم میکن عالیه 

ولی این حرف مردمممم دداغ میذاره رو دل ادم

...

منم عاشق رشته‌مم واییی

موفق باشی عزیزززز دلممممم😍❤

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

تا جایی که من اطلاع دارم خیلی هم خوبه ، دختر همسایه مون همینو قبول شد چند سال پیش . همه بهش میگن دکت ...

ایشالا خیر باشه برام مرسی مهربوننننن بقیه همش مسخره میکنن

...

وای عزیزم حرفات چقد ارومم کردمیدونم بخداااا اونایی ک فک کنم دیپلمم ندارن همش مسخرم میکنن ولی از چند ...

باور کن بیشتر اینایی که اینجوری میگن اطلاعات کافی از اون رشته ندارن

اصلا غصه نخور چه خوب که تحقیق کردی خیلی عالیه که

برو بخون ته تهش اینه اگه دیدی رشتتو دوست نداری بعدا تغییر رشته میدی یا دوباره کنکور میدی من اینو به خودمم میگم

امضاتو عوض کن دوست خوبم برو با حال خوب وسایل دانشگاهتو بخر آفرین دولتی قبول شدی 😍🌻

به حرف مردم بخوای زندگی کنی یه عده از پزشکی و ... هم بد میگن پس هیچوقت نمیتونی دیگرانو راضی نگه داری مهم حال خودته

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
ایشالا خیر باشه برام مرسی مهربوننننن بقیه همش مسخره میکنن

بقیه رو ولش کن ، من وقتی به بابام گفتم واسه پرستاری ذخیره دانشگاه آزاد مراغه شدم یه ضد حالی زد ، ولی من اهمیت نمیدم . از چندتا مشاور پرسیدم گفتن قبول میشی . هر جور شده می رم می خونم .بابام انتظار داشت با رتبه ۱۵ هزار پرستاری دولتی تبریز بیارم !! آخه نمیشه که

باور کن بیشتر اینایی که اینجوری میگن اطلاعات کافی از اون رشته ندارناصلا غصه نخور چه خوب که تحقیق کرد ...

خیلییییییییییی ممنونم برات کلی دعا میکنم انقد ک دلمو خوش کردی   

...

باور کن بیشتر اینایی که اینجوری میگن اطلاعات کافی از اون رشته ندارناصلا غصه نخور چه خوب که تحقیق کرد ...

ایشون دولتی قبول شده، نمیتونه انصراف بده چون تا 2 سال از کنکور محروم میشه

قانون کنکور نظام قدیم برگشته

خیلییییییییییی ممنونم برات کلی دعا میکنم انقد ک دلمو خوش کردی

خواهش میکنم عزیزم ❤️😍

منم برات دعا میکنم توی رشتت بدرخشی و بهترین باشی و بعدا به این روزا بخندی🌻😍

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ