nazaninmoradiii مدیر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 838 عنوان پریود شدم😭 | مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 57 پست این ماه بعد این همه خرج کردن بازم بچه نشد دیگه نشستم پیش شوهرم گریه کردم😭 1403/07/21 | 19:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaninmoradiii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 838 پریودت منظم بود یا نه؟ مثلاً دوماه ۳۵ روزه ماه بعد ۳۲ بین ۳۰ تا ۳۵ متغیره
nazaninmoradiii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 838 شیاف مطهر هم خیلیا استفاده کردن و نتیجه گرفتن رحمو کامل پاکسازی میکنه تو گوگل سرچ کن هست اینو نشنیده بودم ممنونم عزیزم
barfi6 عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 6140 چندتا بیبی چک گذاشتم آنقدر آمپول زدم سه تا فولیکول ۱۹و ۱۴و۱۳ داشتم دوتام برا آزاد سازیش زدم اما نشد ... مطمعنی مشکل ازهمسرت نیست خیلیابعدچنسال فهمیدن مقصرشوهرشونه مافعلاپول نداریم بریم دنبال درمان😔😔
آفتابشونم عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 2996 مثلاً دوماه ۳۵ روزه ماه بعد ۳۲ بین ۳۰ تا ۳۵ متغیره سیکلت باید ۲۸ تا۳۰ روزه بشهعزیزم من پیشنهادم بهت اینه فعلا اقدام نکن برو دکتر بگو می خوام پریودم کاملا منظم بشه و تخمک هام سر موقع آزاد شه دو سه ماه که منظم شد سیکلت دستت میاد حتی روز تخمک گذاری هم می دونی اون روز اقدام کن مطمعا باش می گیره
آفتابشونم عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 2996 مثلاً دوماه ۳۵ روزه ماه بعد ۳۲ بین ۳۰ تا ۳۵ متغیره سیکی ۲۸ تا ۳۰ روز بایر بشه
nazaninmoradiii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 838 مطمعنی مشکل ازهمسرت نیست خیلیابعدچنسال فهمیدن مقصرشوهرشونه مافعلاپول نداریم بریم دنبال درمان😔😔 آخه آزمایش اسپرم دادیم دکتر گفت مشکلی ندارهعزیزم یه طرح برا کسایی که میخوان بچه دار بشم داروهای آزاد سازی اینا جزوش میشه مثلاً دارویی که میشد ۲ تومن ۱۳۰ هزار دادیم
nazaninmoradiii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 838 سیکلت باید ۲۸ تا۳۰ روزه بشهعزیزم من پیشنهادم بهت اینه فعلا اقدام نکن برو دکتر بگو می خوام پریودم کام ... آخه میگن کسایی که تو اقدامان کلا پریودیشون بهم می ریزه یعنی چند ماه اقدام نکنم ؟
آفتابشونم عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 2996 آخه آزمایش اسپرم دادیم دکتر گفت مشکلی ندارهعزیزم یه طرح برا کسایی که میخوان بچه دار بشم داروهای آزاد ... خلاله یه مدت برو ورزش سبک زندگیت عوض کن غذای مقوی بخور پریودت منظم کن بعد اقدام کن نتیجه می گیری شک نکن
nazaninmoradiii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 838 خلاله یه مدت برو ورزش سبک زندگیت عوض کن غذای مقوی بخور پریودت منظم کن بعد اقدام کن نتیجه می گیری شک ... انشالله خیلی ممنونم گلم🩷
آفتابشونم عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 2996 آخه میگن کسایی که تو اقدامان کلا پریودیشون بهم می ریزه یعنی چند ماه اقدام نکنم ؟ از دکترت دقیق تر بپرس قبل از اقدام سیکلت ۲۸ تا ۳۰ روز بود
nazaninmoradiii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 838 از دکترت دقیق تر بپرس قبل از اقدام سیکلت ۲۸ تا ۳۰ روز بود آره باید اینم بپرسم منظم تر بود ۳۰ روزه
آفتابشونم عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 2996 آره باید اینم بپرسم منظم تر بود ۳۰ روزه وقتی بیخیال بشی باردار میشی الان اضطراب داری برای همین نمیشیمن خیلیا دیدم بیخیال شدند و سعی کردند به خودشون برسند به غذا و ورزش توجه کردنو و پریودشون منظم کردنو خود به خود باردار شدند
barfi6 عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 6140 آخه آزمایش اسپرم دادیم دکتر گفت مشکلی ندارهعزیزم یه طرح برا کسایی که میخوان بچه دار بشم داروهای آزاد ... سونوچی واریکسول فقط ازطریق سونومعلوم میشه