2777
2789
عنوان

زیستتتتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 22 پست
این تو ذهنت نمیره پس بقیه رو چیکار میخای بکنی😂😂😂 از تدریس مقاری الا استفاده کن

زیست دهم از یازدهم و دوازدهمم سخت تره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

چون مفهومی نمی‌خونی آجی اول گفتاری و. میخایی بخونی چند قسمتش کن   بعد یه روزنامه وار بخونم ببینم موضوع چیه خب حالا عمیق بخون بعد یه خط می‌ خونی برا خودت توضیح بده ......    سعی کنن مفهومش بفهمی ن ترجیحا خود متن اینطور خو انگار داری فلسفه یا منطق میخونی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سختی برای هرکس یه  چیز به نظرم هرسه پایه سخته ولی فصل یک انگار یه شوخیه دربرابر باقی فصلها عجیبه که براش سخته

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
فک کنم گفتار 3دهم یه شکل بود از هسته و شبکه های آندوپلاسمی و رناتن و اینا آره؟

آره

اینا اوکین ولی بعدش روش های عبور مواد از غشا سلول سخته‌ آخه فقط کتاب نیس جزوه هم باید بخونم

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

آره اینا اوکین ولی بعدش روش های عبور مواد از غشا سلول سخته‌ آخه فقط کتاب نیس جزوه هم باید بخونم

فیلم ببین با فیلم بیشتر تو ذهنت میمونه

عاقبت در چشمانی درست ، تبدیل به اثر هنری خواهی شد.

منم اول همین فکرو میکردم چون دهم درباره همه چی بود و برا اولین بار میدیدی کلی مطلب جلوته سخت بود

ولی درواقع زیست دهم توضیحاتش خیلی سطحی تر از یازدهم و دوازدهم هستش 

سختی برای هرکس یه چیز به نظرم هرسه پایه سخته ولی فصل یک انگار یه شوخیه دربرابر باقی فصلها عجیبه که ...

کل این فصل برام آسونه بجز این قسمت انتشار ساده و تسهیل شده و اسمز و‌.....

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

کل این فصل برام آسونه بجز این قسمت انتشار ساده و تسهیل شده و اسمز و‌.....

سوال داشتی بگو عزیزم 

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔