2777
2789
من به یکی از خانم ها مشکوکمزن داداش داماد

کلا ندیدم

ی بار تیزرو دیدم ،دیدم بد بازی میکنن نرفتم سمتش

پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه سریال چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤(اونجا که سوگند میگه:ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من،،،،،دقیقا اینجای زندگیم.)🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بازیگران قوی با بازی ضعیفخیلی عجیبهکارگردان کار رو بلد نیست ؟!؟!

دیگه بازیگر نمیتونم درست حس بگیره کارگردان چیکار کنه ،مادر عروس مخصوصا اصلا انگار بازیگر نیست لامصب این همه سال سابقه داری یه چهارتا قطره اشک بریز ،هی هم یهتو دیالوگ رو تو فیلم تکرار میکنن که :مث اینکه یادتون رفته بچه هاتونو سلاخی کردن😂😂😂والا مابیشتر یادمونع چیشد تا اینا انگار نه انگار بچه هاشون به قتل رسیدن،انگار گربه همسایه مرده

دیگه بازیگر نمیتونم درست حس بگیره کارگردان چیکار کنه ،مادر عروس مخصوصا اصلا انگار بازیگر نیست لامصب ...

اتفاقا کارگردان باید تذکر بده

تاخودکارگردان کار رو نپسنده ادامه نمیدن

شده صدبار بگه کات 

مادر عروس که افتضاح

زن خود کارگردان سمیرا حسن پور هم اصلا جالب نیست

بقیه هم همینطورفقط بهمن طبیعی تراز بقیه است و خود قاتل😂😂😂

دیگه بازیگر نمیتونم درست حس بگیره کارگردان چیکار کنه ،مادر عروس مخصوصا اصلا انگار بازیگر نیست لامصب ...

همشونم موهای شینیون شده و مژه و آرایش

یه قطره اشک نمیریزن

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
اتفاقا کارگردان باید تذکر بدهتاخودکارگردان کار رو نپسنده ادامه نمیدنشده صدبار بگه کات مادر عروس که ا ...

سمیزا حسن پور باز از بقیه بهتره،بهمن هم.کار خاصی نکرد اصلا که بشه گفت داره خوب بازی میکنه،کلا قیافه همه.ماست

صحنه ش خیلی مضحک بود😂😂بری واسه رضایت تو استخر خفه ت کنن

دقیقا اونم چ رضایتی پسرش رو هنوز نگرفتن رفته رضایت بگیره انگار چهارپایه اعدام رو گذاشتن زیر پاش

خدای بزرگم خودت کمکم کن