بلفی14 مدیر عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 57280 عنوان ریتالین | مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 23 پست سلام کسی مصرف کرده ؟ هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️ 1403/07/21 | 15:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همونممم عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 1514 من فکر کردم همون لحظه تاثیر میذاره پس باید بگذره زمانش تا تاثیر کنه ...آخه مدرسه خیلی ما رو تحت فشار ... اره عزیزدلم به این زودی جواب نمیدهبچتو بنویس باشگاه بره انرژیشو تخلیه کنه
بلفی14 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 57280 اره عزیزدلم به این زودی جواب نمیدهبچتو بنویس باشگاه بره انرژیشو تخلیه کنه تمام این راه ها رو رفته نشده متاسفانه هر جا میره خوب تو مدرسه فقط هیجان زده میشه هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
همونممم عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 1514 تمام این راه ها رو رفته نشده متاسفانه هر جا میره خوب تو مدرسه فقط هیجان زده میشه اشکال نداره اذیتش نکن با معلمش حرف بزن بگو بردم دکتر نم نم بهتر میشه شماهم صبوری کن فلانبچه های بیشفعال چالش برانگیزن دیگهبا معلمش به نرمی صحیت کن راه بیاد
بلفی14 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 57280 اشکال نداره اذیتش نکن با معلمش حرف بزن بگو بردم دکتر نم نم بهتر میشه شماهم صبوری کن فلانبچه های بیشف ... دکترش گفته مدرسه متوجه نشه دارو میخوره مدرسه هم میگه شما بیخیالی دکتر نمیبرید یا دکترش خوب نیست که دارو نداده من اصلا تو خونه هیچ مشکلی ندارم باهاش خیلی خوبه فقط مدرسه که حرف زیاد میزنه نمیشینه یک جا و... هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
همونممم عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 1514 دکترش گفته مدرسه متوجه نشه دارو میخوره مدرسه هم میگه شما بیخیالی دکتر نمیبرید یا دکترش خوب نیست که ... نه عزیزم بگو به مدرسهباید بگی چرا دکترش این حرفو زده؟؟باید بگی که معلمش مراعات کنه بهش غر نزنه اذیت نکندش بدونه که داره درمان میشهحتمااا بگوبابای من معلم مدرسه پسرانه بود حتی گاها مادرا قرص بچه هارو ب معلم میسپردن
بلفی14 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 57280 نه عزیزم بگو به مدرسهباید بگی چرا دکترش این حرفو زده؟؟باید بگی که معلمش مراعات کنه بهش غر نزنه اذیت ... گفت اگر یک روز نخورده شاید بگن مسخره کنن باز داروتو نخوردی پس میگم حتما بهشون که حواسشون باشه هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
همونممم عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 1514 گفت اگر یک روز نخورده شاید بگن مسخره کنن باز داروتو نخوردی پس میگم حتما بهشون که حواسشون باشه اره اما از در خوب با معلم حرف بزن بگو که نمیخوام بچه ها بدوننخانم جان این معلما کلی دوره دیدن نمیان بچتو مسخره کننطفلی بچت اینطوری بیشتر اذیت میشه
بلفی14 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 57280 اره اما از در خوب با معلم حرف بزن بگو که نمیخوام بچه ها بدوننخانم جان این معلما کلی دوره دیدن نمیان ... نه معلمشون ماهه اینقدر خانم و با شخصیته اصلا مدرسه شون کلا دنبال حل مسئله هستن و نگرانشن فقط دوست دارن سریع نتیجه بده هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️