2777
2789
عنوان

ریتالین

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 23 پست
من فکر کردم همون لحظه تاثیر میذاره پس باید بگذره زمانش تا تاثیر کنه ...آخه مدرسه خیلی ما رو تحت فشار ...

اره عزیزدلم به این زودی جواب نمیده

بچتو بنویس باشگاه بره انرژیشو تخلیه کنه

اره عزیزدلم به این زودی جواب نمیدهبچتو بنویس باشگاه بره انرژیشو تخلیه کنه

تمام این راه ها رو رفته نشده متاسفانه هر جا میره خوب تو مدرسه فقط هیجان زده میشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمام این راه ها رو رفته نشده متاسفانه هر جا میره خوب تو مدرسه فقط هیجان زده میشه

اشکال نداره اذیتش نکن با معلمش حرف بزن بگو بردم دکتر نم نم بهتر میشه شماهم صبوری کن فلان

بچه های بیشفعال چالش برانگیزن دیگه

با معلمش به نرمی صحیت کن راه بیاد

اشکال نداره اذیتش نکن با معلمش حرف بزن بگو بردم دکتر نم نم بهتر میشه شماهم صبوری کن فلانبچه های بیشف ...

دکترش گفته مدرسه متوجه نشه دارو میخوره مدرسه هم میگه شما بیخیالی دکتر نمی‌برید یا دکترش خوب نیست که دارو نداده 

من اصلا تو خونه هیچ مشکلی ندارم باهاش خیلی خوبه فقط مدرسه که حرف زیاد میزنه نمیشینه یک جا و...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دکترش گفته مدرسه متوجه نشه دارو میخوره مدرسه هم میگه شما بیخیالی دکتر نمی‌برید یا دکترش خوب نیست که ...

نه عزیزم بگو به مدرسه

باید بگی چرا دکترش این حرفو زده؟؟

باید بگی که معلمش مراعات کنه بهش غر نزنه اذیت نکندش بدونه که داره درمان میشه

حتمااا بگو

بابای من معلم مدرسه پسرانه بود حتی گاها مادرا قرص بچه هارو ب معلم میسپردن

نه عزیزم بگو به مدرسهباید بگی چرا دکترش این حرفو زده؟؟باید بگی که معلمش مراعات کنه بهش غر نزنه اذیت ...

گفت اگر یک روز نخورده شاید بگن مسخره کنن باز داروتو نخوردی 

پس میگم حتما بهشون که حواسشون باشه 

گفت اگر یک روز نخورده شاید بگن مسخره کنن باز داروتو نخوردی پس میگم حتما بهشون که حواسشون باشه

اره اما از در خوب با معلم حرف بزن بگو که نمیخوام بچه ها بدونن

خانم جان این معلما کلی دوره دیدن نمیان بچتو مسخره کنن

طفلی بچت اینطوری بیشتر اذیت میشه

اره اما از در خوب با معلم حرف بزن بگو که نمیخوام بچه ها بدوننخانم جان این معلما کلی دوره دیدن نمیان ...

نه معلمشون ماهه اینقدر خانم و با شخصیته اصلا مدرسه شون کلا دنبال حل مسئله هستن و نگرانشن فقط دوست دارن سریع نتیجه بده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز